Γιώργος Λιάγκας: Δικαιώθηκε στην αντιδικία με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής που του «έφαγε» 330.000 ευρώ

Δικαιώθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στην αντιδικία με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής εταιρίας που του «έφαγε» 300.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως είπε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, πρόκειται για την πρώτη νίκη του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 εναντίον του συνεργάτη που εργαζόταν σε πασίγνωστη χρηματιστηριακή εταιρία, στον οποίο εμπιστεύτηκε το τεράστιο αυτό ποσό. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας στη Λάρισα.

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 7 ετών, καθώς όπως δέχτηκε το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο με μία σειρά από αξιόποινες πράξεις από το 2010 και μετά εξαπάτησε τον Γιώργο Λιάγκα, εξανεμίζοντας το χαρτοφυλάκιό του με τους κόπους μιας ζωής.

«Έχασα όλα μου τα χρήματα, ό,τι είχα μαζέψει, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Είχα βάλει τα χρήματά μου σε μια χρηματιστηριακή και κάποιος που δούλευε εκεί μου έδειξε κάποια πλαστά χαρτιά πως είχαν αγοραστεί γερμανικά ομόλογα. Αποδείχτηκε πως όλα ήταν πλαστά, είχαν κατασκευάσει ένα πλαστό domain.

Το έμαθα τυχαία από ένα παιδί στην Τήνο. Πήρα κατευθείαν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και μου είπε “όλα χάθηκαν”. Με το που το μαθαίνω μουδιάζει το σώμα μου, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήταν εγκεφαλικό. Ένας φίλος μου γιατρός, μου είπε πάρε δυο ασπιρίνες και πάμε να πάρουμε λεξοτανίλ» είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας πριν από χρόνια στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Στην εκπομπή μίλησε και ο συνήγορος του Γιώργου Λιάγκα, γνωστός ποινικολόγος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Read More

And More