Γιώργος Λιάγκας-Δούκισσα Νομικού: «Πονοκέφαλος» για τον ΑΝΤ1!

Γιώργος Λιάγκας-Δούκισσα Νομικού: «Πονοκέφαλος» για τον ΑΝΤ1! | tlife.gr

Τελικά έχουν πολλά βάσανα εκεί στον ΑΝΤ1… Βάσανα με την διοικητική αναδιάρθρωση που κοντοζυγώνει, βάσανα με τον προυπολογισμό του νέου προγράμματος, βάσανα με τον καθορισμό της στρατηγικής του νέου προγράμματος, βάσανα με τη τηλεθέαση και όχι μόνο…

Ναι, τα βάσανα των Αντεννικών δεν λένε να τελειώσουν, μιας κι έχουν βάσανα και με τα τηλε-αστέρια τους, με κάποιες τηλεοπτικές περσόνες που δεν είναι ευχαριστημένες, με άλλες που βγαίνουν παραπονούμενες, με άλλες που θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του Χαλίφη και με εκείνες βεβαίως-βεβαίως που έχουν υπογράψει χρυσά τηλεοπτικά συμβόλαια και… κάθονται.

Αλήθεια, κάθονται, μιας κι έχουν συμβόλαιο σε ισχύ, αλλά το κανάλι δεν ξέρει που ακριβώς να τους τοποθετήσει για του χρόνου και τι ακριβώς να τους δώσει να «τρέξουν».

Δύο συμβόλαια πραγματικός πονοκέφαλος για τους Αντεννικούς είναι το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού.

Δύο πρόσωπα που «δένονται» με το κανάλι μέχρι το 2019, αλλά για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί για το αν θα αναλάβουν και που, δράση από Οκτώβρη.

Μάλιστα, σε ότι έχει να κάνει με την Δούκισσα είναι γνωστό στους πάντες, πως την προόριζαν για το πρωινό του Σαββατοκύριακου, αλλά εκείνη για την ώρα αρνείται σθεναρά να αναλάβει δράση, μιας και τώρα που έγινε μανούλα, άλλαξαν σου λέει οι προτεραιότητές της και θέλει όλα τα Σου-Κου να τα περνά με την οικογένειά της.

Από την άλλη μεριά μέγα ερωτηματικό είναι και το τι γίνεται με τον Γιώργο, τον οποίο μπορεί να μην έχουν καταλήξει ακόμα στο που ακριβώς θέλουν να τον δουν από Οκτώβρη και ταυτόχρονα, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω και γνωρίζω καλά, δεν δέχονται να τον αποδεσμεύσουν, να λύσουν κοινή συνεναίση την συνεργασία τους κι έτσι την σεζόν 2018-2019 να τον δούμε να μας περιμένει μέσα από άλλο τηλεοπτικό μετερίζι.

Φυσικά τα συμβόλαια που είναι σε ισχύ και έχουν μείνει μετέωρα εκεί στον ΑΝΤ1 είναι κι άλλα, όπως είναι για παράδειγμα και το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Για να δούμε ,λοιπόν, ποιες θα είναι οι επόμενες τηλεοπτικές κινήσεις των διοικητικών του ΑΝΤ1…

READ more