Γιώργος Λιάγκας: «Είναι αστείο όποιος σκέφτηκε ότι πιάνοντας την ταλαίπωρη Ελίζαμπεθ Ελέτσι καθάρισε η κόπρος του Αυγεία»

Μία νέα επικοινωνία που είχε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετέφερε στον αέρα του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις αποκαλύψεις για το «πάρτι» φοροδιαφυγής στον γάμο της με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε επί του θέματος, επισημαίνοντας πως «δεν πρέπει κανένας να κλέβει το κράτος. Μην φτάσουμε και στο σημείο που είπε ο Τριαντάφυλλος που είπε ότι αγαπάει την εφορία. Όποιος κλέβει το κράτος, πρέπει να πιάνεται και να τιμωρείται. Επίσης, είναι αστείο όποιος πιστεύει ότι πιάνοντας την ταλαίπωρη Ελέτσι ξαφνικά καθάρισε η κόπρος του Αυγεία… Και όποιος πήγε και το έκανε η εφορία, και την επόμενη ημέρα καυχιόταν στους συναδέλφους του είναι αστείο. Αν είναι ένοχη η Ελέτσι, θα τιμωρηθεί. Και καλώς θα τιμωρηθεί.

Όμως μην κοκορευόμαστε ότι πιάνοντας την Ελέτσι, καθαρίσαμε το κράτος. Όταν υπάρχουν βαρύτατα ονόματα που επειδή έχουν άκρες, οι φάκελοι κρύβονται  μέσα στα συρτάρια. Το πρόβλημα στη χώρα μας δεν είναι η Ελέτσι. Και να πληρώσει 5.000 ευρώ, δεν σώθηκε το κράτος. Λίγο κάπου έλεος. Και δεν το λέω για να την αθωώσω ή για να την ενοχοποιήσω».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι μίλησε ξανά με την πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία του τόνισε ότι είναι πεπεισμένη ότι αυτός που την «κάρφωσε», το έκανε από ζήλια. Όπως είπε, κρίνει ότι το πρόσωπο που προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση είναι ή γυναίκα με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, ή γυναίκα με την οποία μπορεί να έχει υπάρξει ερωτικά με πρώην σύντροφό της.

Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Read More

And More