Γιώργος Λιάγκας: Έκανε πρόταση συνεργασίας στη Σοφία Μουτίδου για το “Πρωινό”

Η Σοφία Μουτίδου κάθισε σήμερα στον καναπέ της εκπομπής “Πρωινό” και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, τόσο για προσωπικά όσο και για επαγγελματικά θέματα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε on air ότι ήθελε πολύ τη Σοφία Μουτίδου για συνεργάτιδα στην εκπομπή.

“Σε ήθελα πάρα πολύ, γιατί είναι αυτό το αυθεντικό. Δεν ήξερα το πλαίσιο, δεν ήξερα γιατί, αυτό που λέω είναι από καρδιάς. Μου βγάζει και κάτι ο ποντιακός τρόπος σου, που είναι οικείος σε εμένα. Την ήθελα πολύ, είναι πολύ καλή”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Τότε, η Σοφία Μουτίδου είπε: “Μου είχαν πει τα παιδιά να σχολιάζω…”, με τον Γιώργο Λιάγκα να τη διακόπτει και να ρωτά: “Γιατί δεν το κάνουμε του χρόνου;” Η ηθοποιός ανέφερε διστακτικά: “Μου είναι πολύ δύσκολο να έρχομαι για ένα πεντάλεπτο. Μου είναι τρομακτικά εφιαλτικό…”.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν σταμάτησε να βρίσκει λύσεις και κατόπιν πρότεινε: “Γράψ’ το και στέλνε το…”, με τη Σοφία Μουτίδου να απαντά γελώντας: “Αυτό είναι άλλο, δεν το συζητήσαμε”.

Θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε αυτό το θέμα, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε: “Καλά τώρα αυτό το είπα έτσι από θαυμασμό, γιατί ό,τι αισθάνομαι θέλω να το λέω. Δεν είναι της παρούσης αυτές οι κουβέντες”. Η Σοφία Μουτίδου δεν το άφησε ασχολίαστο, λέγοντας: “Γιώργο, δεν είναι της ώρας να κάνεις πρόταση”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More