Γιώργος Λιάγκας: Έτσι επιβεβαίωσε ότι αναζητούν γυναίκα παρουσιάστρια στο Πρωινό

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη για τις «στημένες επιθέσεις» έξω από τη μονοκατοικία του στα βόρεια προάστια, πριν από περίπου 17 μήνες.

Ο τηλεπαρουσιαστής, στην απολογία του σήμερα, στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν ένας πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής που ξεκίνησε από το μηδέν, έφτασε όμως στο σημείο να βγάζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και γι’ αυτόν τον λόγο δεν είχε καμία απολύτως ανάγκη να εμπλακεί σε ένα τέτοιο σκηνικό.

Ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε στο γεγονός ότι ο Μένιος Φουρθιώτης έβγαζε τόσα πολλά χρήματα ετησίως. «Καθίστε ρε παιδιά, πολύ ψύχραιμοι είστε όλοι! Μπράβο ο άνθρωπος αλλά δεν σας κάνει εντύπωση; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι ο Φουρθιώτης έβγαζε 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο. Εντάξει… Δεν είπα εγώ ότι τα έβγαζε παράνομα, ή ότι έκλεβε, είπα ότι μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει ένα χρηματιστήριο της τηλεόρασης και δεν γνώριζα ότι ο κ. Φουρθιώτης αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε με μία ατάκα όλο νόημα, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι αναζητούν γυναίκα παρουσιάστρια, μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τη Δούκισσα Νομικού. «Τότε γιατί ψάχνουμε γυναίκες παρουσιάστριες; Τον Φουρθιώτη να πάρουμε» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More