Γιώργος Λιάγκας: «Γι’ αυτό δεν έρχεται κανένας πολιτικός αρχηγός εδώ, μιλάμε με άλλη γλώσσα»

Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Διονύση Σαββόπουλο στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη δική του εκπομπή.

«Ο κύριος Τσίπρας με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το παιχνίδι ο καλός και ο κακός μπάτσος; Δηλαδή, μένουν σε ένα δωμάτιο όλο το βράδυ και λένε: εσύ Έλενα Ακρίτα θα είσαι ο κακός μπάτσος για να περιφρουρήσουμε τα δικά μας ψηφαλάκια. Εγώ για να πάρω και καμία ψήφο από απέναντι, θα είμαι ο καλός μπάτσος. Εγώ θα βγω και θα πω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, που αυτό είναι το σωστό. 

Επίσης, ωραία η αιχμή ότι ο Σαββόπουλος είναι φίλος με τον Μητσοτάκη και οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Αυτό είναι μία ειρωνεία που επιτρέπεται στην πολιτική αντιπαράθεση. Επίσης, αν αυτό είναι η σωστή θέση, ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει τι γίνεται στο κόμμα του; Μόνο τον Κατρούγκαλο διαγράφει; Γιατί δεν τράβηξε πολιτικά το αφτί στην κα Ακρίτα που τη δικαιολόγησε λέγοντας ότι με αυτούς που έχουμε ταυτιστεί, πολλές φορές μας απογοητεύουν. Εκεί όμως είναι η ωριμότητα της γυναίκας ή του άνδρα ώστε να αντιληφθεί ότι ο καθένας μας μπορεί να πει ό,τι γουστάρει σε αυτή τη χώρα και όχι να τον απαξιώσουμε για τις απόψεις του».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αχ Θεέ μου… Γι’ αυτό δεν έρχεται εδώ κανείς, γιατί εδώ μιλάμε με άλλη γλώσσα. Δεν στηρίζουμε κανέναν. Είναι προφανώς και η θέση μας να μην έρχεται κανείς. Και να σας πω και μία αλήθεια; Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω».

Read More

And More