Γιώργος Λιάγκας για Άννα Ανδριανού: «Είναι επικίνδυνο αυτό που είπατε, είναι τελείως λάθος, προσέξτε»

Η Άννα Ανδριανού μίλησε στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον Χρήστο Πολίτη και την κατάθλιψη.

«Δεν την έκανα τη δήλωση εγώ. Με ρώτησαν “μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη;” και είπα ναι, μπορεί… Όταν κάποιος εκφράζει μια πικρία για το παρελθόν του και δεν κοιτάει να χαρεί το σήμερα, ειδικά σε μια ηλικία που το σήμερα δεν είναι τόσο μακρύ…», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Αδριανού στον ΑΝΤ1.

 

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας «τα έβαλε» με την ηθοποιό, χαρακτηρίζοντας τα όσα είπε περί κατάθλιψης «επικίνδυνα».

«Βγήκε η Άννα Αδριανού και η Κάτια Δανδουλάκη και έκαναν μια ψυχιατρική τηλεοπτική ανάλυση, λέγοντας ότι πιθανώς να πάσχει από κατάθλιψη. Επειδή μπορεί πολύ από εμάς –και ο ομιλών-  να έχουμε περάσει από κρίσεις πανικού, καταθλίψεις, θέλω να πω κάτι.

Ο άνθρωπος που περνάει κατάθλιψη ή αγχώδη διαταραχή δεν σημαίνει ότι είναι τρελός και ότι δεν ξέρει τι λέει. Αυτό, κυρία Αδριανού μου, είναι πολύ επικίνδυνο που είπατε και θα πω γιατί. Οι άνθρωποι που περνάνε κατάθλιψη ή κρίσεις πανικού ή αγχώδη διαταραχή, δεν πάνε στον ψυχίατρο γιατί ξέρετε τι φοβούνται; Ότι είναι τρελοί. Φοβούνται μην τους πει ο άλλος ότι είναι τρελός» είπε αρχικά ο παρουσιαστής του Πρωινού.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος που περνάει κατάθλιψη, κυρία Αδριανού μου, δεν είναι τρελός. Είναι μια αρρώστια της ψυχής και του μυαλού που γιατρεύεται. Και ο κόσμος πρέπει να πάει σε ψυχίατρο. Όταν λέτε ότι ένας άνθρωπος, που πιθανόν να πάσχει από κατάθλιψη και μπορεί να πάσχει, δεν το ξέρω εγώ, αλλά πώς κάνετε τηλεοπτική διάγνωση; Αλλά και να πάσχει, ο καταθλιπτικός είναι ο τρελός που έχει το ακαταλόγιστο και δεν ξέρει τι λέει;

Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό. Ακούστε τι είπατε, ξέρω ότι είστε ευφυέστατη, ικανότατη, πολυγραφότατη, πετυχημένη, διαβασμένη, μορφωμένη. Κάνατε λάθος. Εγώ το παίρνω πάνω μου και λέω ότι κάνατε λάθος. Και πραγματικά βγείτε να το διορθώσετε γιατί κάνετε λάθος. Σας αδικεί αυτό που είπατε, αλήθεια. Με αγάπη το λέω. Μην περνάμε το μήνυμα ότι ο καταθλιπτικός είναι ο τρελός και δεν ξέρει τι λέει. Είναι τελείως λάθος μήνυμα, προσέξτε».

Read More

And More