Γιώργος Λιάγκας για Ανθή Σαλαγκούδη: “Είχαν πει ότι είναι σχέση μου” – Η αποκάλυψη για το Survivor

“H Ανθή έχει πάει στο Survivor γιατί εγώ την έψησα να πάει. Αλήθεια είναι” είπε ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στην Ανθή Σαλαγκούδη και την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

“Καθίσαμε ένα βράδυ μια ώρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε γιατί να μην πάει. Το κορίτσι αυτό είναι ένα κορίτσι που επί επτά χρόνια ψάχνει να βρει δουλειά στην τηλεόραση και επειδή λένε ότι έχει βύσμα – δε ξέρω πως είχε πάρει τότε την εκπομπή στην ΕΡΤ – αλλά αν είχε βύσμα με πατέρα πρώην Υπουργό της ΝΔ, θα μπορούσε να πάει στην ΕΡΤ και να είναι αν όχι παρουσιάστρια, ρεπόρτερ. Δεν άνοιξε η πόρτα της ΕΡΤ για την Ανθή Σαλαγκούδη” είπε λίγο μετά ο παρουσιαστής. 

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας δε παρέλειψε να αναφερθεί και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και τους ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση κάτι που ωστόσο δεν ισχύει καθώς αυτό που τους συνδέει είναι μια στενή φιλία.

“Ένας φιλαράκος εδώ, πριν κανένα χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη. Η Ανθή είναι φίλη μου” είπε.

Τα σχόλια και οι αποκαλύψεις ωστόσο δεν έμειναν εκεί αφού μετά την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις μιας ξαδέρφης της δημοσιογράφου, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πως η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσίασε μια πρότασή της για εκπομπή στην ΕΡΤ, αλλά την απέρριψαν με την πρόφαση πως ανήκει κομματικά στη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό θέλησε να σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας. “Αν κάποιος είναι άχρηστος και δε το λέω για την Ανθή που είναι φίλη μου, δε θα σου πουν “είσαι άχρηστος” θα βρουν μια δικαιολογία να σου που όπως το ότι είσαι Νέα Δημοκρατία”.

Φυσικά, αμέτοχος στη συζήτηση δεν έμεινε ούτε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που σχολίασε: “Ας μου πουν και μένα στην ΕΡΤ που καταθέτουν πρόταση για εκπομπή. Εγώ επίσης δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο επειδή δε τα πήγα καλά σε casting να κάνω δεύτερο δοκιμαστικό επειδή ήμουν άρρωστος. Σε αντίθεση με την Ανθή. Είχε έρθει για casting τότε που κάναμε το Late night, ήρθε, δε τα πήγε καλά και μας πήραν από το κανάλι για να ξαναέρθει. Ήρθε και ήταν χειρότερη. Ποιος έχει δεύτερη ευκαιρία σε casting;”.

 

Read More

And More