Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Παπανώτα: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει – Το λέω για πρώτη φορά»

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ANT1. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Το να λες “είμαι και ηγέτης και για μπύρες” βέβαια όταν το λες με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή, είναι λίγο αστείο. Ηγέτης αναδεικνύεσαι από τον κόσμο και με μια πορεία. Ηγέτης ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

«Βρε Δημήτρη μου, εγώ στα έλεγα από αυτή εδώ την εκπομπή, αλλά εσύ δεν με άκουσες. Βάζεις λυτούς και δεμένους να τον συναντήσεις και δεν μπορείς να τον συναντήσεις για κάποιο λόγο. Δεν καταλαβαίνεις ότι μετά την κρίση που του ζητάς να σε ακούσει, δεν πρόκειται να σε ακούσει;

Δεν σε ακούει ούτε καν όταν είσαι υποψήφιος με το κόμμα του και ζητάς ένα ραντεβού για να βγάλετε μια φωτογραφία και δεν στο δίνει το ραντεβού. Δεν καταλαβαίνεις πως όταν έρθει η στραβή –που ήρθε η στραβή- τότε είναι που δεν θα σε δει καθόλου; Τι δεν καταλαβαίνει ο Δημήτρης;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ANT1 πέρασε σε μια αποκάλυψη: «Συγγνώμη, θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει. Ξέρετε από πού έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του; Από τη Μαίρη Αρώνη, το λέω για πρώτη φορά. Από τη συνεργάτιδά μας που κλείνει τους καλεσμένους και τις συνεντεύξεις. Μιλούσαν στο τηλέφωνο και βγήκε εκείνη τη στιγμή η ανακοίνωση. Ο Παπανώτας έπαθε σοκ όταν του είπε. Δεν τον είχε ενημερώσει κανείς ότι διαγράφεται».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δημήτρη, σε διέγραψαν και δεν σε ενημέρωσαν καν, δεν είχαν την ευγένεια να σε ενημερώσουν. Κι εσύ λες ότι δεν σε άκουσε ο πρόεδρος, πού να σε ακούσει; Αφού γενικότερα δεν σε έβλεπε, το λέω και μεταφορικά αυτό. Δεν ήσουν στο οπτικό του πεδίο. Τι άλλο δεν καταλαβαίνεις; Ο Δημήτρης έκανε ένα λάθος, πήγε εκεί που δεν τον ήθελαν», είπε ο παρουσιαστής του ANT1. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164