Γιώργος Λιάγκας για Γιώργο Αυτιά: «Είναι απόσπασμα από το Luben ή τεχνητή νοημοσύνη;»

Τα πρώτα 28 ονόματα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ανακοινώθηκαν. Ανάμεσά τους, όμως δεν ήταν αυτό του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό θα βάλει υποψηφιότητα και θα αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά του καθήκοντα.

Στο Πρωινό προβλήθηκε απόσπασμα από την έναρξη της εκπομπής του, στο οποίο ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για «πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια, το τρίπτυχο στο οποίο όλοι πιστεύουμε».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής «κάρφωσαν» με τον δικό τους τρόπο τον Γιώργο Αυτιά.

«Αυτό που είδαμε, είναι μοντάζ του Luben, είναι ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς ή τεχνητή νοημοσύνη;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αυτό το πράγμα με θλίβει, με πειράζει ότι ένας εκπρόσωπος κόμματος, βγαίνει και βγάζει αυτόν τον λόγο με φόντο της προεκλογικής του ομιλίας την ελληνική σημαία, την οποία χρησιμοποιεί όχι ως υποψήφιος αλλά ως παρουσιαστής ειδήσεων. Έχει την αξιοπιστία, όση μπορεί να έχει ένας παρουσιαστής ειδήσεων, την οποία χρησιμοποιεί για κομματικούς λόγους. Δε  μου αρέσει αυτό το θέαμα.  Δε μπορεί ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί τη δημόσια συχνότητα» σημείωσε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής.

Read More

And More