Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Κοκλώνη: «Να διώξει από δίπλα του τους γλείφτες, αντιλαμβάνεται ότι έκανε μία αποτυχία»

Με αφορμή το θέμα της αυλαίας του Fame Story από το Star Channel, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μιλήσει στο Πρωινό για τον Νίκο Κοκλώνη και τους ανθρώπους που έχει δίπλα του. Όπως είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, καλό θα ήταν ο παραγωγός της Barking Well media να απομακρύνει τους γλείφτες από δίπλα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά σε διάλογο με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τον Βαγγέλη Περρή: «Νομίζω ότι είναι οριστική αυλαία για το Fame Story. Έχω την αίσθηση ότι οι άνθρωποι του Star δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι και δεν πρόκειται να προτείνουν στον Νίκο Κοκλώνη συνεργασία για δεύτερο χρόνο με το Fame Story».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε για το Fame Story μετά το ρεπορτάζ ότι θα υπάρξουν ακόμη 5 live: «Αυτός ο εφιάλτης θα λάβει τέλος για όλους. Γιατί είναι ένας εφιάλτης να δαπανάς έναν σκασμό λεφτά και το αποτέλεσμα να είναι πενιχρό στην prime time. Όσο κι αν πανηγυρίζουν κάποιοι που λένε ότι στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Πατησίων έκανε 23,2% είναι γελοίο και αστείο. Να μην το κάνουν. Ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει ανάγκη από γλείφτες.

Αντιλαμβάνεται ότι έχει κάνει μία αποτυχία. Δεν είναι κακό πράγμα η αποτυχία. Κακό πράγμα είναι να υπάρχουν γλείφτες που την αποτυχία σου να προσπαθούν να τη βαφτίσουν επιτυχία. Για μένα ο Νίκος Κοκλώνης και ο οποιοσδήποτε δυνατός άνδρας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει για να έχει υγεία, είναι να διώξει τους γλείφτες».

Read More

And More