Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Παππά: «Ντροπή σας να τα λέτε αυτά, την επόμενη φορά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός»

Σκληρή απάντηση στα όσα είπε ο Νίκος Παππάς στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό. Ο παρουσιαστής επεσήμανε στον Νίκο Παππά ότι την επόμενη φορά που θα ασχοληθεί με το όνομά του να είναι πιο ενημερωμένος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Ακούστε να δείτε κ. Παππά μου, όπου ευτυχώς γλιτώσατε εσείς από την πολιτική ή γλίτωσε η πολιτική από εσάς. Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια. Ακούστε! Δεν οφείλετε να παρακολουθείτε αυτήν εδώ την εκπομπή, είναι ντροπή σας όμως να λέτε –επειδή καθημερινά ασχολούμαι με αυτό το θέμα- ότι ακολουθούμε τον κ. Κασσελάκη επειδή είναι παντρεμένος με άνδρα. Είπατε να κάνω το ίδιο με τη Μαρέβα. Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δεν πάνε πουθενά μαζί η Μαρέβα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σπάνια πάνε κάπου μαζί. Όταν πηγαίνουν, το δείχνουμε. Σπάνια πήγαινε η Νατάσα με τον Καραμανλή, σπάνια πήγαινε η Μπαζιάνα με τον Τσίπρα. Σπάνια η Γεωργία με τον Σαμαρά.

Δυστυχώς ή ευτυχώς –δεν θα το κρίνω εγώ- ο κ. Κασσελάκης πήγαινε μέχρι τώρα παντού με τον Τάιλερ. Όταν πάνε λοιπόν μαζί κάπου, τι να κάνω; Να το κρύψω; Τι θα λέγατε μετά ότι κάνω; Λογοκρισία; Στο μυαλό σας θα λέγατε ότι δε μου αρέσει η εικόνα δύο ανδρών, που βγάζουν μαζί έξω τον σκύλο βόλτα; Ότι κόβω τον ένα από τους δύο και βάζω τον έναν; Αυτή είναι η νοοτροπία σας; Εμείς εδώ δεν είμαστε τέτοιοι, είμαστε δημοκράτες. Αυτό που ο καθένας επιλέγει, αυτό δείχνουμε».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε: «Και σε ό,τι με αφορά, εμένα μου αρέσει κιόλας. Κι έχω πει ότι το καλό κομμάτι επικοινωνιακά είναι ότι μας έδειξε τον σύντροφό του, ότι έχουν μία ωραία ζωή και έχω πει πολλές φορές ότι ζηλεύω κι έναν πραγματικό έρωτα έτσι όπως τον βλέπω. Που το βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Θέλω παρακαλώ πάρα πολύ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός, όταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας, ή να είστε καλύτερα ενημερωμένος» ενώ δεν θέλησε να δει τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παππάς στην κάμερα της εκπομπής του.

Read More

And More