Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν με ρωτούσε, θα του έλεγα να ξεκινήσει την απολογία με μία συγγνώμη στη σύζυγό του»

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασαν τα πρώτα λόγια της απολογίας του Πέτρου Φιλιππίδη, το πρωί της Παρασκευής 20 Ιουνίου στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, κάτι που βρήκε σύμφωνη και τη στενή του συνεργάτιδα, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να ζητήσει πρώτα από όλα συγγνώμη από τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Εγώ δεν είμαι δικηγόρος του, ούτε στο μυαλό του. Προφανώς ο άνθρωπος θα πει ότι είναι αθώος, προφανώς θα πει ότι δεν έχει βιάσει, ούτε αποπειραθεί να βιάσει καμία γυναίκα. Εγώ, αν με ρώταγε ο Φιλιππίδης τι θα έλεγες σήμερα αν ήσουν στη θέση μου και δεν έχεις κάνει τις πράξεις που έκανε, θα του έλεγα να πει πρώτα από όλα ένα συγγνώμη στη γυναίκα του. Μία γυναίκα που σαφώς έμπλεξε άθελά της με αυτήν την ιστορία είναι η Ελπίδα Νίνου, η οποία στάθηκε και στέκεται στο πλευρό του μέχρι τώρα. Εγώ σήμερα, στη θέση του, θα ζήταγα ένα συγγνώμη από την Ελπίδα Νίνου, όπου έμαθε όλη η Ελλάδα για τις απιστίες του και για ό,τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια».

Από την πλευρά της, η Φωτεινή Πετρογιάννη σημείωσε: «Πολύ σωστά το λες, γιατί μπορεί να της έχει ζητήσει συγγνώμη μέσα στους 4 τοίχους, αλλά θα έπρεπε να το πει δημόσια, γιατί δημόσια λέγονται όλα αυτά αυτό το διάστημα. Και φαντάζομαι ότι η κυρία Νίνου, όσο και αν στέκεται στο πλευρό του συζύγου της, δεν της είναι καθόλου ευχάριστο αυτό που συμβαίνει. Θα έπρεπε να ξεκινήσει με μία ειλικρινή συγγνώμη και προς τη σύζυγό του».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

YouTube video player

© 2025 tlife.gr