Γιώργος Λιάγκας για Στάνκογλου – Χρηστίδου: «Το λάθος είναι συνολικό, μία ηλίθια φήμη δημιούργησε αναστάτωση»

Τι κι αν ο Γιώργος Λιάγκας πριν μερικές ημέρες δήλωνε στον αέρα της εκπομπής του ότι γνώριζε εδώ και μήνες για τη «νέα σχέση» του Γιάννη Στάνκογλου με γνωστή παρουσιάστρια;

Όλα αυτά… ξεχάστηκαν μετά την επιστολή του ηθοποιού προς τα Μέσα με την οποία παρακάλεσε από τις εκπομπές να ζητούσουν συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν στα παιδιά του από τη διάδοση της ψευδούς είδησης. (δες εδώ τι αναφέρει ο Γιάννης Στάνκογλου στην επιστολή που έστειλε προς όλα τα Μέσα)

«Τι να κάνουν οι άνθρωποι. Το ξεκαθάρισαν και κοίτα πως μπορείς να μπλέξεις. Εγώ σε αυτό απορώ, εντάξει, τσίμπησε μια εκπομπή, ακολούθησαν άλλες, το λάθος είναι συνολικό. Το θέμα είναι το εξής, πως μπορεί μια φήμη που από κάπου προέκυψε, κάποιος από το μυαλό του κατέβασε μια ιστορία, και όλη αυτή η φήμη είχε διασπαρεί σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο. Το είχαμε ακούσει σαν φήμη όλοι, δεν το είχαμε πει. Το είπε μια εκπομπή, μετά το είπαν κι άλλοι γιατί σου λέει, “α, για να το πει αυτή…” 

Πως μπορεί μια φήμη ηλίθια να δημιουργήσει μια αναστάτωση σε ανθρώπους, που προφανώς δε φταίνε σε τίποτα. Μεγάλη προσοχή στο τι λέμε και πως τα λέμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Πέμπτης μετά την επιστολή του Γιάννη Στάνκογλου προς τα Μέσα.

Τι είχε πει όμως λίγες ημέρες πριν ο Γιώργος Λιάγκας μετά την «είδηση» ότι ο Γιάννης Στάνκογλου είναι σε νέα σχέση;

«Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι δεν είπαν; Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό που το ξέρουμε όλοι αλλά δεν θέλουμε να το πούμε είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου… “θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”. Αφού δεν ήθελαν να πουν τα όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό και για αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός, διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται αν έχουν κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του παρουσιαστή.

Read More

And More