Γιώργος Λιάγκας για τροχαίο Ξανθόπουλου: «Δεν είναι ωραίο να ακούει η οικογένεια του νεκρού, πώς θα βγει το παιδί να τραγουδήσει στην πίστα»

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία τοποθέτηση για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος και τη ψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, «δεν είναι ωραίο να ακούει η οικογένεια του 19χρονου που έχασε τη ζωή του το πώς θα βγει ο Ξανθόπουλος να τραγουδήσει».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό: «Κατανοώ όλου όσοι εμπλέκονται. Δεν θέλω να κάνω οποιαδήποτε μομφή, οποιαδήποτε παρατήρηση, δεν είναι τέτοια ώρα. Εμείς το ζούμε έξω δημοσιογραφικά, εκείνη το ζουν μέσα. Φαντάζεστε τι γίνεται αυτή τη στιγμή και στο ένα σπίτι με τη μαυρίλα ενός θανάτου και στο άλλο σπίτι με τη μαυρίλα ενός θανάτου που βαραίνει με την εμπλοκή ενός μέλους της οικογένειας.

Θέλω να πω κάτι στον πατέρα του Γιάννη, με αγάπη επειδή τον γνωρίζω. Το παιδί το δικό σας γλίτωσε. Είναι ένα καλό παιδί, βγήκε να βοηθήσει, τώρα αν έκανε λάθος, φταίει δε φταίει δεν θα το πω εγώ, θα το πουν ειδικοί εμπειρογνώμονες. Το παιδί είναι ένα καλό παιδί, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει κάποιον».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Όμως, επειδή υπάρχουν και οι άνθρωποι που ακούνε και έχουν χάσει το δικό τους παιδί, -ταπεινά το λέω με αγάπη- δεν είναι ωραίο να ακούνε ότι πώς θα βγει το παιδί αυτή τη στιγμή να τραγουδήσει στην πίστα. Το λέω όσο πιο ταπεινά, χαμηλώνω και τη φωνή μου. Δεν είναι ωραίο να ακούγεται αυτή τη στιγμή πώς θα βγει το παιδί να τραγουδήσει στην πίστα. Το λέω ταπεινά. Δεν είναι ωραίο.

Είναι δύσκολο, όμως το παιδί, ακόμα και αν δεν βγει μια βδομάδα στην πίστα να τραγουδήσει, αν δεν βγει ένα μήνα να τραγουδήσει, δεν θα πάθει τίποτα. Το παιδί αυτό θα συνεχίσει με τις άσχημες μνήμες να ζει και κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει. Αλί από το παιδί που χάθηκε και δεν φταίει σε τίποτα και αλί από τους γονείς το παιδιού που χάθηκε που αυτοί θα μείνουν πίσω να τον κλαίνε για μια ζωή».

Read More

And More