Γιώργος Λιάγκας για Βασίλη Καρρά: «Γνωρίζαμε τη σοβαρότητα, ο καρκίνος τον έλιωσε»

Σε λίγες ώρες από τώρα, ο Βασίλης Καρράς, ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. 

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε την Παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών βυθίζοντας στο πένθος το Πανελλήνιο. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης 27/12, αναφέρθηκε στον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή και τους λόγους που τον οδήγησαν στον θάνατο.

«Ενώ όλοι γνωρίζαμε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, στην πλειοψηφία των μέσων το σεβαστήκαμε, δεν λέγαμε λεπτομέρειες για την μεγάλη μάχη. Γνώριζαν όλοι  ότι το τέλος του Βασίλη Καρρά, δυστυχώς, είναι αναπόφευκτο. Η πορεία προς τον θάνατο ήταν μοιραία, δεν υπήρχε καμία ελπίδα από τους γιατρούς. Το θέμα ήταν πόσο θα το καθυστερήσουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Οι επιπλοκές του κορονοϊού τον οδήγησαν στον θάνατο, ωστόσο είναι σίγουρο ότι ο καρκίνος είναι αυτός που τελικά τον έλιωσε τον άνθρωπο κυριολεκτικά, είχε κάνει πολλές μεταστάσεις. Παρότι έδινε μάχη δυόμισι χρόνια, δεν άντεξε και έφυγε την παραμονή των Χριστουγέννων».

 

Read More

And More