Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση για τη ματαίωση της συνέντευξης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Γνωρίζω τι έχει γίνει, εσείς φαντάζεστε»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε λίγο πριν την ολοκλήρωση του Πρωινού για τη ματαίωση της σημερινής εμφάνισης του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο παρουσιαστής που βρισκόταν επί τρία χρόνια στη Super Κατερίνα, δεν πήρε την ανάλογη άδεια για να φιλοξενηθεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα η σημερινή προγραμματισμένη εμφάνισή του να ακυρωθεί. (Διάβασε εδώ αναλυτικά)

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή. Ήταν κανονισμένο από την προηγούμενη εβδομάδα και είχαμε συνεννοηθεί να είναι σήμερα εδώ. Και μάλιστα κάναμε πλάκα χθες με μηνύματα ότι θα τα πούμε σήμερα στην αρένα και χρόνια πολλά κτλ. Τον εκτιμώ πολύ τον Μικρούτσικο και θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος παρουσιαστής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Επειδή η εκπομπή έλειπε μία εβδομάδα, ανήρτησα στα δικά μου social media ότι θα είναι καλεσμένος ο Μικρούτσικος και μαθεύτηκε αυτό εκεί που μαθεύτηκε και με πήρε ο Ανδρέας και μου είπε ότι τώρα που μαθεύτηκε δε μπορώ να έρθω. Μου είπε και άλλα που δε μπορώ να πω» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν είχε πάρει άδεια από το κανάλι για να έρθει;» αναρωτήθηκε η Ελένη Βουλγαράκη, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Αν με ρωτάς, δεν σου λέω κάτι που μου είπε, δεν είχε πάρει άδεια. Σου λέω την πεποίθησή μου. Κάποιοι παρουσιαστές και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δε χρειάζεται να πάρουμε καμία άδεια για να μιλήσουμε οπουδήποτε. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ».

«Δεν θα τον ρωτούσα για την Καινούργιου γιατί θεωρώ ότι αν έχει να πει κάτι για την κα Καινούργιου δεν ήθελα να το πει μέσω μίας εκπομπής που θα έπαιζε ακριβώς απέναντι. Εγώ δεν θα τον ρώταγα επί τούτου τη γνώμη του για την κα Καινούργιου, τώρα αν έλεγε δε θα μπορούσα να τον λογοκρίνω. Δεν είμαι Βελόπουλος» πρόσθεσε, επίσης, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Γνωρίζω τι έχει γίνει, εσείς φαντάζεστε. Εγώ όμως δε μπορώ να πω τι έχει γίνει. Θα το πω όταν γράψω βιβλίο μετά από πολλά χρόνια. Άρα τι να πω εγώ; Είναι σαν να κοροϊδεύω τους τηλεθεατές…» εξηγώντας αναλυτικά γιατί θεωρεί λάθος να απαγορεύονται πρόσωπα άλλων σταθμών να πηγαίνουν σε διαφορετικά κανάλια από αυτά που εργάζονται… 

Δες το βίντεο:

Read More

And More