Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση για το εξώδικο στον Λάκη Λαζόπουλο – «Έπρεπε να κάνω έτσι για να κοπούν κάποια ψέματα»

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα στον Λάκη Λαζόπουλο. Την κίνηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 γνωστοποίησε ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο επεισόδιο του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν απενεργοποιώ τα σχόλια στα social media γιατί θα μου πούνε ότι δεν είμαι δημοκράτης. Τα τελευταία πολλά χρόνια δεν τα διαβάζω. Είδατε την προηγούμενη εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο, οι τηλεοπτικές εκπομπές πάλι ασχολούνταν με εμένα. Τα βλέπω φευγαλέα σε τίτλους και μου τα λέτε καμιά φορά εσείς.

Ο Λαζόπουλος δεν ξέρω τι έχει πει για εμένα. Θα μου πεις γιατί έστειλα εξώδικο. Γιατί μου το είπε ο δικηγόρος μου κι έπρεπε να κάνω έτσι για να κοπούν κάποιες αναλήθειες και κάποια ψέματα. Με τις εμμονές. Όμως εγώ δε βλέπω, γιατί έχω επιλέξει τα τελευταία πολλά χρόνια από το να ασχολούμαι με την κακία των εμμονικών ανθρώπων, να αξιοποιήσω αυτόν τον χρόνο κάπου αλλού. Το έλεγε και η Μάργκαρερ Θάτσερ. Είναι χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με τα αρνητικά που λένε οι άλλοι για εσένα. Δε μπορείς να κάνεις κάτι».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να στενοχωρηθείς. Δεν σε κάνουν καλύτερο τα αρνητικά σχόλια. Κάποτε μία κριτική ενός ανθρώπου που δεν είχε εμμονή, θα μπορούσε να σε κάνει καλύτερο. Η κακία που εκπέμπεται τα τελευταία χρόνια το μόνο που δε μπορεί να σε κάνει, είναι καλύτερο. Άρα δεν ασχολείσαι. Εγώ πραγματικά σας το λέω, εν τιμή, ούτε βλέπω τι λένε για εμένα, ούτε διαβάζω τι λένε για εμένα. Γύρω γύρω τα πιάνω».

YouTube video player

Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για το εξώδικο από τον Γιώργο Λιάγκα

«Ζητάει να ζητήσω συγνώμη εντός 10 ημερών για τον τρόπο που έθιξα την προσωπικότητα του. Τώρα έχει περάσει μια μέρα μόνο οπότε μπορώ να πω αυτό που σκέφτομαι. Κατ’ αρχήν, κ. Λιάγκα, αν ήρθες εσύ μετά από δυόμισι χιλιάδες χρόνια για να καταργήσεις τον Αριστοφάνη, άργησες πάρα πολύ. Ακόμα και η κυβέρνηση της ΝΔ, που προηγήθηκε από σένα, ζητώντας από το MEGA να σταματήσω, δεν τα κατάφερε γιατί απλά το κανάλι δεν ήθελε. Εμένα, όμως, ακόμα και αν με έδιωχναν από το κανάλι, δεν θα άλλαζα τις απόψεις μου. Εγώ δεν κάνω κωλοτούμπες στον αέρα» σημείωσε αρχικά Λάκης Λαζόπουλος.

«Η άποψη σου για τον εαυτό σου είναι γνωστή σε όλους Γιώργο και τη λες καθημερινά. Τι θες τώρα; Να έρθω στο δικαστήριο να κάνω τι; Να συμφωνήσω με σένα, να μου αποδείξεις ότι είσαι έξυπνος και όχι πονηρός; Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός. Η άποψη μου δεν αλλάζει.

Θα ήθελα μόνο να σου πω ότι η κυβέρνηση ψάχνει εναγωνίως να βρει κάποιον να καταφέρει ένα πλήγμα στη σάτιρα για να μπορέσουν χρησιμοποιώντας τον να διαλύσουν με μηνύσεις τους πάντες και να φιμώσουν μια και καλή οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή γιατί νευριάζουν».

 

 

 

© 2025 tlife.gr