Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στην Ελένη Μενεγάκη για το… χιούμορ του

Μία… έμμεση απάντηση στην Ελένη Μενεγάκη έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Δευτέρας 20/3. Ο παρουσιαστής έκανε χιούμορ για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Επειδή τη γνωρίζω χρόνια και την εκτιμώ τη Δέσποινα, μία ευχή μπορώ να κάνω, μακάρι αυτή η δεύτερη ευκαιρία να τους κρατήσει για μία ζωή. Δεν είναι παιδάκια. Είναι κάποιοι άνθρωποι που μένουν είτε εγκλωβισμένοι σε μία σχέση για λόγους κοινωνικούς, οικονομικούς, για τα παιδιά κλπ… είτε είναι και κάποιοι άνθρωποι, εδώ ορίστε (έδειξε τον εαυτό του) που δεν βρίσκουν τη δεύτερη ευκαιρία», είπε αρχικά, γελώντας, ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έλα ρε Άρια, να κάνουμε και λίγο πλάκα. Γιατί λέει η Μενεγάκη το μεσημέρι ότι δεν έχω χιούμορ. Η παλιά μου συμμαθήτρια», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του. Μπορεί κάποιος να θέλει λίγο να τον πειράξει, όπως πειράζει κι αυτός πολύ κόσμο, γιατί είναι τέτοιος και μετά γελάει και μόνος του “Χαχαχα! Παιδιά, είπαμε και κάτι και τι έγινε;”. Νομίζω ότι δεν είναι σε φάση να θέλει χιουμοράκια» είπε η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη Παρασκευή μετά το ξέσπασμα του παρουσιαστή για την πρωινή ζώνη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More