Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στον Λάκη Λαζόπουλο – «Εγώ δεν είμαι εμμονικός»

Απάντηση στον Λάκη Λαζόπουλο μετά τα όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Mega Καλημέρα, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό. Όπως τόνισε ο παρουσιαστής, ο ίδιος δεν είναι εμμονικός και ασκεί κριτική με αφορμή κάποιες πράξεις ή κάποια λεγόμενα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει άποψη. Και προφανώς ο Λάκης Λαζόπουλος που έχει υπάρξει στο παρελθόν ο πιο δημοφιλής Έλληνας στις δημοσκοπήσεις που γίνονταν στο παρελθόν το διάστημα που είχε τη μεγάλη τηλεοπτική του επιτυχία. Ήταν πολύ αγαπητός κι ακόμα είναι. Και μαθαίνω και χαίρομαι ότι πάει καλά το θεατρικό του.

Θέλω να καταλάβετε κάτι, εγώ δεν είμαι εμμονικός. Δηλαδή δεν ξυπνάω το πρωί και λέω ότι ‘σήμερα θα βρίσω τον Λαζόπουλο, αύριο βρείτε μου κάτι να βρίσω τον Λαζόπουλο, μεθαύριο ξαναβρείτε μου κάτι να τον βρίσω και πάλι’. Αυτό είναι εμμονή. Μπορεί πολλές φορές στη σάτιρα αυτό να πουλάει. Κάποτε ασχολιόταν με τη Μιμή Ντενίση, τώρα μπορεί να θέλει να ασχολείται με εμένα. Εγώ όμως κάνω κριτική με αφορμή κάποιες πράξεις και κάποια λεγόμενα».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Προφανώς τον έχουν καλέσει από την εκπομπή, δεν το ξέρω. Δεν θέλει και με γεια του, με χαρά του. Εγώ τώρα να πω κάτι κακό ή να απαντήσω για να γίνω τηλεοπτικό σίριαλ, δεν θα το κάνω. Αυτό είναι εμμονικό κι εγώ δεν έχω εμμονές»

Read More

And More