Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στον Σπύρο Μπιμπίλα – «Ο καθένας λειτουργεί όπως η συνείδησή του τού επιτάσσει»

Στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 έδωσε τη δική του απάντηση ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με όσα ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος μετά την προβολή των δηλώσεων του εξήγησε τι εννοούσε.

«Όταν στον πρώτο βιασμό που καταγγέλλει η γυναίκα, έρχονται πέντε ηθοποιοί και λένε ότι ποτέ μα ποτέ δεν τέθηκε θέμα η πρώτη καταγγέλλουσα να μπει στη θεατρική παράσταση, τα διέψευσαν όλοι οι μάρτυρες» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Μιχάλη Δημητρακόπουλο

«Ο κ. Δημητρακόπουλος το να παρουσιάζει ανθρώπους και να λέει κατέρρευσαν οι κατηγορίες επειδή κάποιοι είπαν ότι δεν ίσχυε αυτό που είπε η πρώτη καταγγέλλουσα, δεν είναι έτσι. Απλώς αυτοί που πήγαν είπαν ότι δεν θυμούνται, όχι ότι δεν ισχύει. Δεν ξέρω γιατί ο κ. Δημητρακόπουλος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Γιώργο Λιάγκα

«Χρησιμοποιείται πολύ το πόσο φίλος ήμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και γιατί κατέθεσα. Τι σημαίνει; Τι σημαίνει ότι ο φίλος πάει και καλύπτει τον φίλο; Αυτό είναι ερώτηση για τον κ. Λιάγκα που συχνά αναφέρεται ότι τον έκαψα κτλ. Ο φίλος είναι κάποιος που καλύπτει ή ο φίλος είναι κάποιος που επισημαίνει τα λάθη ώστε ο φίλος να γίνει καλύτερος στο μέλλον;» είπε ο Σπύρος Μπισμπίλας.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις δηλώσεις Μπιμπίλα

«Να απαντήσω στον Σπύρο επειδή η ερώτηση και η αιχμή ήταν προς εμένα. Ο καθένας λειτουργεί όπως η συνείδησή του τού επιτάσσει. Δεν θα κρίνω εγώ το πώς λειτούργησε ο Σπύρος, αλλά ούτε ο Πέτρος στην προσωπική τους σχέση. Το να κοιμάσαι στο σπίτι του άλλου είναι οικογένεια. Ο Σπύρος έχει μιλήσει επανειλημμένως για το ότι γνώριζε τις περίεργες συμπεριφορές του Φιλιππίδη.

Άρα λοιπόν αν θες να βελτιώσεις τον χαρακτήρα του φίλου σου, του το λες κατ’ ιδίαν. Αν δεν το ανέχεσαι, σταματάς να κάνεις παρέα μαζί του. Αν κάνεις παρέα μαζί του, είναι σαν να αποδέχεσαι ή να το ανέχεσαι. (…) Τα πιο πολλά προσωπικά δεδομένα, ο Σπύρος τα είπε στο δικαστήριο. Γι’ αυτό μιλάω για τη φιλία Σπύρο μου, μην σου κάνει απορία. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η φιλία δεν υπάρχει, ας είμαστε ειλικρινείς».

Read More

And More