Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στον Θοδωρή Αθερίδη για την παρεξήγηση με τον Μάρκο Σεφερλή

Τη δική του απάντηση στον Θοδωρή Αθερίδη που είπε πως όλο το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάρκο Σεφερλή, το έχει προκαλέσει ο Γιώργος Λιάγκας, έδωσε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του.

«Το θέμα όλο το έκανε ο Γιώργος Λιάγκας που είπε “δες πως αποδομείς με μια καλή κουβέντα” και ότι χρησιμοποίησα τη ρητορική, αλλά εγώ δεν έκανα αυτό και δεν είχα και κανέναν τέτοιο σκοπό» ήταν τα λόγια του Θοδωρή Αθερίδη. (δες εδώ όλες τις δηλώσεις του ηθοποιού)

Το βίντεο αυτό, προβλήθηκε στο “Πρωινό μας” και αμέσως μετά την προβολή του, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό το ζήτημα, είπε: 

«Δυο πράγματα. Το ένα αφορά και την αφεντιά μου. Έχει δίκιο ο Θοδωρής Αθερίδης. Πραγματικά εγώ το ερμήνευσα έτσι. Ήταν όμως η κρίση μου Θοδωρή κα θέλω να παραδεχτείς κάτι, γιατί ξέρεις λίγο πως σκέφτομαι και ξέρω κι εγώ πως σκέφτεσαι. Με αυτή μου την προσέγγιση σου έδωσα την ευκαιρία να το ξακαθαρίσεις για να μην υπάρξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι, άλλοι Λιάγκες που δε σε αγαπάνε γιατί αυτός σε αγαπάει, και σε κακολογήσουν. Τώρα λοιπόν που εγώ είπα αυτό που είπα, το ρητορικό, απάντησες σωστά, τι διευκρίνισες και είπες πραγματικά τι εννοούσες. Άρα λοιπόν, θετικό δεν είναι;»

Read More

And More