Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας Γιώργος Μπαρμπαλιάς που είναι σε σχέση

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Τατιάνα Μπλάτνικ, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του europost.gr, που δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα On Time, ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας από γνωστή οικογένεια της Αθήνας, είναι ο άνδρας που φέρεται να διαδέχθηκε τον Νικόλαο στην καρδιά της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Το ρεπορτάζ της νέας σχέσης της Τατιάνας Μπλάτνικ προβλήθηκε και στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει πως εκείνη και ο Νικόλαος έχουν χωρίσει αρκετό καιρό, ωστόσο περίμεναν να περάσει ένα διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για να το ανακοινώσουν.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού και οι δύο δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα. Η μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, απ’ όπου ήταν και ο σύζυγός της. 

Ο ίδιος έχει και δύο αδελφές, την Ελένη και την Φαίη, με τις οποίες διατηρεί άψογες σχέσεις.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς με την αδελφή του, Ελένη

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι επίσης διαζευγμένος, έπειτα από 10 χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη.

Ο γάμος του Γιώργου Μπαρμπαλιά με τη Ναταλία Μουνδρέα είχε πραγματοποιηθεί στην Πάτμο το 2008, όπου η οικογένεια Μουνδρέα έχει ένα υπέροχο σπίτι.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Γιώργος Μπαρμπαλιάς – Μαρία Μπαρμπαλιά

Φωτογραφίες: NDP

  

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164