Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Μάστορα και τις «παγωμένες» σχέσεις τους – «Από τότε μου κρατάει κακία»

Στις ψυχρές σχέσεις του με τον Χρήστο Μάστορα αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, με αφορμή δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι θέλει να τον επισκεφθεί ο παρουσιαστής στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται με τον συνάδελφό του ώστε να συζητήσουν και να τα… βρουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Αντώνης είναι φίλος μου πολύ. Και προφανώς, επειδή ξέρει ότι έχει γίνει κάτι με τον Χρήστο Μάστορα και θέλει να μας τα βρει… Την εποχή του Rising Star που έκανα εγώ στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης και ο Χρήστος ήταν κριτές, ήμασταν μαζί, κάναμε παρέα, βγαίναμε, τρώγαμε, κάναμε, φτιάχναμε. Άντε, να το πω να τελειώνω, γιατί δεν το έχω πει ποτέ.

Σε μια δύσκολη τηλεοπτική μου στιγμή, με ένα λάθος που είχα κάνει, βγήκε και με έκρινε το σύμπαν άπαν. Καλώς, κακώς, καλώς. Άλλοι δίκαια, άλλοι άδικα, άλλοι υπερβολικά. Okay. Μες στις κριτικές που δέχτηκα τότε, ήταν και μία πολύ αυστηρή κριτική απ’ τον Χρήστο Μάστορα. Εμένα με πείραξε γιατί εγώ είχα κάνει το λάθος.

Αλλά όταν κάνεις το λάθος, περιμένεις από κάποιους ανθρώπους που έχεις κάνει λίγη παρέα, έχεις πάει άπειρες φορές στο καμαρίνι, έχεις πάει σε όλα τα προγράμματα, το θεωρείς έτσι κοντινό σου άνθρωπο, ότι δεν θα σου πετάξει και εκείνος ρε παιδί μου, εκείνη την ώρα το καρφί που σου βάζουν οι άλλοι στο τέτοιο. Δεν θα ‘ρθει να σου βάλει και μια σφυριά κι αυτός παραπάνω. Όχι ότι μπορεί να είχε δίκιο σε αυτά που έλεγε. Και με πείραξε τότε. Και του έστειλα ένα μήνυμα. Του λέω, “Ρε Χρήστο, τώρα που βλέπεις ότι με αυτώνουν” και τα λοιπά και τα λοιπά… Δεν σου λέω να πεις μια καλή κουβέντα, μην πεις τίποτα. Δεν μου απάντησε ποτέ.

Γίνεται η ιστορία πέρσι με το τροχαίο που έφυγε ο Χρήστος που δεν σταμάτησε. Και τον στήριξα τον Χρήστο. Παρότι εκείνος δεν μου είχε φερθεί, κατά τη δική μου άποψη, σωστά. Τον στήριξα τον Χρήστο. Και είπα, παιδιά, δεν έχει καλύτερο ποινικό αμάρτημα, μην τον σκοτώσουμε τον άνθρωπο κτλ κτλ.

Και μετά πήγε μια κάμερα της εκπομπής της δικιάς μας και άλλης μιας εκπομπής της Κατερίνας κάτω απ’ τον Πύργο που μένουνε με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Και λέει η Καληφώνη, φοβάμαι τις κάμερες. Εκείνη την ώρα τρελάθηκα και εγώ και λέω και εγώ φοβάμαι τους μεθυσμένους οδηγούς. Και από τότε ο Χρήστος μου κρατάει κακία, ότι εγώ του φέρθηκα άσχημα.

Εγώ τον εκτιμώ πάρα, πάρα πολύ το Χρήστο σαν καλλιτέχνη. Η φωνή του Χρήστου, το ταλέντο του Χρήστου είναι μυθικό. Επίσης, επειδή έχω κάνει παρέα μαζί του, είναι ένα πραγματικά καλό παιδί. Και με μεγάλη χαρά -εγώ δεν έχω ούτε κακία ούτε τίποτα και αν κι εγώ κάπου έχω φταίξει, να του ζητήσω και συγγνώμη. Αν θεωρεί ότι κάπου τον αδίκησα- θα πάω την άλλη εβδομάδα, έχουμε πει ότι θα πάω το άλλο Σαββατοκύριακο και εννοείται να πάμε και με τον Αντώνη και να μας αφήσει και μόνους μας.

YouTube video player

Τι είχε συμβεί πέρσι

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε μία έντονη αντίδραση κατά των δημοσιογράφων που βρέθηκαν έξω από το σπίτι της για να τη ρωτήσουν για τον Χρήστο Μάστορα και την παράβαση που έκανε, όταν «πιάστηκε» από την αστυνομία να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τότε είχε αρνηθεί να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για το συμβάν λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, ό,τι έχω να κάνω, θα το κάνω μέσα από τα social media. Είμαι μια χαρά».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ANT1, για το εάν η ίδια τρόμαξε με τη σύλληψη του συντρόφου της: «Τρομάζω που είστε εσείς κάτω από το σπίτι μου», είχε πει φανερά ενοχλημένη η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα. 

Σχολιάζοντας την αντίδραση του μοντέλου, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει σε έντονο ύφος: «Η έπαρση είναι κακό πράγμα στους ανθρώπους. Εγώ θα τρόμαζα με ένα μεθυσμένο οδηγό και όχι με μία κάμερα».

Σου θυμίζουμε ότι η δίκη για τα δύο πλημμελήματα που κατηγορείται ο Χρήστος Μάστορας έχει οριστεί για τις 19 Φεβρουαρίου 2026.

© 2025 tlife.gr