Γιώργος Λιάγκας: Η εξομολόγηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ! “Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα”

Θέλω να το αποφύγω αυτό τώρα είπε ο Γιώργος Λιάγκας μόλις συγκεντρώθηκαν όλοι οι συνεργάτες τους γύρω του για να κλείσουν την τελευταία εκπομπή τόσο της σεζόν όσο και του ΣΚΑΪ.

Αφού μίλησαν οι συνεργάτες του ο Γιώργος Λιάγκας είπε μεταξύ άλλων Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ όλους. Έγιναν ανατροπές τη φετινή σεζόν έγιναν πολλά. Να μην τα αναλύσουμε όλα”… Κρατάμε τα καλά Σας ευχαριστώ όλους που με στηρίξετε φέτος Οι αποτυχίες και οι επιτυχίες δεν παίζουν ρόλο έχουν σημασία οι σχέσεις των ανθρώπων. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που μένουν στη ζωή μας. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα δε χρειάζεται ανάλυση. Φτάνει στο τέλος της αυτή η χρονιά αλλά ήταν σημαντική γιατί με έκανε πιο δυνατό. Αισθάνομαι πολύ πιο ώριμος και δυνατός.

“Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς. Όταν κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος, ανοίγει ένας άλλος. Σας δίνω τη υπόσχεσή μου ότι όταν ανοίξει σύντομα, δεν μπορώ  να σας πω πότε και που θα ανοίξει για μένα ο νέος αυτός κύκλος, ότι θα είναι πολύ σημαντικός” είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής λέγοντας ουσιαστικά ότι φεύγει από το ΣΚΑΪ και πως θα τον δούμε σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό μετερίζι.

Δες το βίντεο με φινάλε

Read More

And More