Γιώργος Λιάγκας: Η «μεταστροφή» απέναντι στον Snik – Από «αγενής τράπερ» σε «γλυκό παιδί» – Όσα δήλωνε ο παρουσιαστής

Σε κοινή παρέα βρέθηκαν πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik με τον δημοσιογράφο – παρουσιαστή του ANT1 να δημοσιεύει φωτογραφία τους στα social media.

«Το λήξαμε κι αυτό» έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον γνωστό τράπερ.

Γιώργος Λιάγκας: Η «μεταστροφή» απέναντι στον Snik

Η εκπομπή Happy Day πρόβαλλε βίντεο με όλο το χρονικό της κόντρας των δύο ανδρών, όταν πριν από λίγα χρόνια ο Snik προσπέρασε την κάμερα της εκπομπής του και μάλιστα με έναν τρόπο που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

«Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι, πιστεύουν πως όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Δεν είναι και ωραίος και όμορφος. Δηλαδή τι του βρήκε η Ηλιάνα; Μια γυναίκα μπορεί να γοητευτεί από αυτόν εδώ τον τύπο;» σχολίασε, όσο ο τράπερ εκείνη την περίοδο ήταν σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με τον Snik δεν τα φτιάξαμε, βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί και μιλήσαμε. Δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Ήρθε με χιούμορ κι εκείνος, είπαμε να το λήξουμε και να ανεβάσουμε μαζί μια selfie (…) Όσο έκατσα μαζί του στο τραπέζι είδα ένα γλυκό παιδί εγώ, αλήθεια σας λέω τώρα. Ένα γλυκό, συμπαθές παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την συνάντησή του με τον τράπερ. 

Read More

And More