Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής «καρφώνουν» την Ιωάννα Μαλέσκου: «Να μιλάει πέντε λεπτά και να μην καταλαβαίνεις τίποτα»

Τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασαν στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι πολύ όμορφη… Μπορεί να μην ακούς αυτά που λέει, αλλά είναι πολύ όμορφη πραγματικά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Απλώς να της θυμίσουμε, ότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Δηλαδή όλο αυτό θα μπορούσε να το πει σε δύο πολύ ωραίες προτάσεις. Απλώς έχει παρασυρθεί από αυτό που της λένε όλοι, που δεν την πολέμησαν, «ότι τι ωραία που τα λέει». Το θέμα της δεν είναι να πει κάτι, είναι να πει κάτι πολύ. Λέει… λέει… λέει… και αυτό που λέει δεν το εκφράζει τελικά σωστά, γιατί είναι το φαινόμενο που λες εσύ, ότι τη βλέπεις αλλά δεν την ακούς. Όταν όμως κάνεις ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, χρειάζεται να τον ακούς και τον άλλον. Είναι πολύ βαρετό» σημείωσε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής.

«Αυτό αγόρασαν όταν την πήραν» ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη, με τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρά: «Ποιο αγόρασαν; Να μιλάς πέντε λεπτά και να μην καταλαβαίνεις τίποτα; Θεωρείς εσύ ότι τα στελέχη της τηλεόρασης, βλέπουν τηλεόραση; Μην την ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα».

«Βλέπεις αυτό το κορίτσι και λες ότι τα έχει όλα. Και τελικά αρχίζει να μιλάει, να μιλάει…» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

«Το πρόβλημα για τη συγκεκριμένη κυρία ήταν η θετική κριτική και οι θετικές προσδοκίες, δεν ήταν η αρνητική κριτική. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τεράστια καριέρα με μόνιμη αρνητική κριτική. Άρα το πρόβλημα δεν ήταν η κριτική αλλά οι υπερ-προσδοκίες κάποιοι τις διέψευσαν. Δες το και από την άλλη πλευρά Ιωάννα, με αγάπη στο λέω. Πάντως είναι ωραία ρε παιδί μου. Θα το πω 8η φορά» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More