Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής «σφάχτηκαν» στο Πρωινό: «Είναι λάθος τοποθέτηση, δεν το περίμενα από εσένα»

Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής ήρθαν αντιμέτωποι με αφορμή το νέο μέτρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε άτομα ηλικίας άνω των 60. Ο Βαγγέλης Περρής διαφώνησε με το πρόστιμο των 100 ευρώ, καθώς όπως είπε υπάρχουν άνθρωποι που κατοικούν σε χωριά και δε γνωρίζουν καν τι είναι ο κορονοϊός.

«Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση, δεν το περίμενα από εσένα. Να πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ…ς; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς».

Σώπα ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Το λέει και αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν» υποστήριξε ο Βαγγέλης Περρής, με τον Γιώργο Λιάγκα να εκνευρίζεται λέγοντάς του: «Αυτό είναι δικτατορία. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία».

Read More

And More