Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μουτσινά: «Επί μισό χρόνο έλεγε ότι πρέπει να φύγω από την τηλεόραση»

Με αφορμή τα σχόλια που έγιναν το Σαββατοκύριακο για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος την περσινή σεζόν, σύμφωνα με τον ίδιο, του έκανε ηλικιακό ρατσισμό και έλεγε ότι πρέπει να φύγει από την τηλεόραση…

«Επειδή είμαι από τους πρώτους που έχει μιλήσει για μία χειρότερη μορφή ρατσισμού, γιατί για εμένα ο ηλικιακός ρατσισμός είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που δεν αναφέρει κανένας. Επειδή ο κ. Παπανώτας είχε κάνει μία ατυχέστατη δήλωση για την κα Μαγγίρα ‘ότι είναι δυνατόν στα 50 να θυμήθηκε να κάνει καριέρα;’… Με ποια λογική είναι σεξιστικό και ρατσιστικό αυτό κατά της Μαγγίρα κι όταν έβγαινε για εμένα καθημερινά ο κύριος Μουτσινάς κι έλεγε ότι πρέπει να φύγει ο δεινόσαυρος από την τηλεόραση, δεν άνοιγε μύτη επειδή είμαι άντρας; Εγώ είμαι 54, με ποια λογική ο κύριος Μουτσινάς αποφασίζει ότι εγώ δεν πρέπει να είμαι στην τηλεόραση και πρέπει να φύγω; Παρότι ο κόσμος αποφασίζει» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

«Ο κύριος Μουτσινάς έλεγε επί μισό χρόνο ότι είμαι δεινόσαυρος και πρέπει να φύγω από την τηλεόραση. Αυτό δεν το σχολίασε ποτέ κανένας, επειδή είμαι άντρας» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δες όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164