Γιώργος Λιάγκας: Κόλαφος κατά Κυριάκου Βελόπουλου – «Δε μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα 2 παιδιών “Αλίκη στο ναυτικό”»

Απάντηση στους χαρακτηρισμούς του Κυριάκου Βελόπουλου στο ραδιόφωνο Focus, ο οποίος άνοιξε γι’ ακόμα μία φορά πυρ εναντίον του, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής είπε ότι οι αναφορές περί Αλίκης στο ναυτικό και κολονοσκόπησης είναι χυδαίες.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το τελευταίο διάστημα γίνεται ένα άτυπο ping pong χωρίς την θέλησή μου. Τη μία ημέρα παίζουμε στο ραδιόφωνο και την άλλη μέρα, σχολιάζουμε αυτά που είπε για εμάς ο κ. Βελόπουλος. Μετά λέει στη Βουλή κάτι, το σχολιάζουμε μετά εμείς. Εγώ δέχομαι την κριτική και είμαι από τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί κριτική και εν πολλοίς άδικη κριτική. Χθες, Κυριάκο ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χαρακτηρίζω όμως χυδαιότητα και χυδαίες τις χθεσινές σου αναφορές.

Δε μπορείς να αποκαλείς έναν άνθρωπο, πατέρα 2 παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο ναυτικό επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα που είναι κάτι που φορούν πάρα πολλοί. Αν εσύ με φαντασιώνεσαι όπως θες να με δεις, τουλάχιστον μην το λες δημόσια γιατί είναι υποτιμητικό και χυδαίο. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θα σου πω ότι δεν τους μετράω. Έχουμε όμως και είναι κάποιοι που μου το λένε. Από την άλλη, θέλω να σου πω ότι δεν προσλαμβάνω αλλά συναινώ προφανώς. Αλλά για εμένα δεν είναι κριτήριο το αν κάποιος είναι ομοφύλοφιλος».

«Θεωρώ χυδαία την αναφορά στην Αλίκη αλλά θεωρώ πιο χυδαία την αναφορά στο να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά, δεν πάει μπροστά ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια όλων των ακροδεξιών σε αυτές τις εκλογές» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημείωσε για τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο: «Ο κύριος Λιάγκας ντύθηκε σαν την Αλίκη στο ναυτικό, με το ριγέ και το σακάκι. Ωραίο ντύσιμο για Πάρο, Νάξο κι Αμοργό. Γιατί δεν πας με τον Κασσελάκη ρε Λιάγκα να πάτε ένα ταξιδάκι μαζί; Να σε δω μπάτλερ του Κασσελάκη και τι στον κόσμο… Ή όχι μούτσος! Ο Λιάγκας κάνει μόνος του απογραφές και βγάζει ό,τι θέλει. Είναι 10 άτομα πάνελ εκεί μαζί και ο Περρής. Οι 2-3 θα ‘ ναι ομοφυλόφιλοι. Για ψαχτείτε μεταξύ σας… Αν δε μπορείτε, μία κολονοσκόπηση βοηθάει {…} Με ρωτάνε γιατί δεν πάω στον Λιάγκα, τι να πάω να κάνω; Ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Αλλά μεταξύ σιλικόνης στήθους και μπουτιού, τι δουλειά έχω εγώ;».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164