Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά μετά τα αρνητικά σχόλια για την αποκάλυψη περί κρίσης στη σχέση Δημήτρη Σταρόβα και Άννας Σταθάκη

Μια αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα και της συντρόφου του, Άννα Σταθάκη «άναψε» φωτιές στις τηλεοπτικές εκπομπές και έφερε πολλές αντιδράσεις.

Μετά τα σχόλια που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες κατά του παρουσιαστή στα τηλεοπτικά πάνελ, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση το πρωί της Δευτέρας 20 Μαϊου μέσα από το «Πρωινό».

«Να σταματήσει όλη αυτή η βλακεία που έχει δείρει το σύμπαν. Προσέξτε να δείτε, αν θέλετε να πλήξετε έναν άνθρωπο, να τον πλήττετε πραγματικά με ουσιαστικά επιχειρήματα. Όποιος νοήμων άνθρωπος, με στοιχειώδη μυαλό, έβλεπε την αναφορά μου την προηγούμενη βδομάδα ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη αναφορά. Δεν υπήρχε καμία αιχμή, ούτε καμία αποκάλυψη για κρίση. Αν μπείτε στα sites θα δείτε ότι ο ίδιος ο φίλος μου ο Δημήτρης Σταρόβας το είχε πει, νόμιζα ότι δεν το είχε πει, ότι είχε περάσει μια κρίση με την Άννα.

Είχαν περάσει μια κρίση, όπως όλες οι σχέσεις οι ανθρώπινες και είπα πόσο του στέκεται και είναι δίπλα του. Και βγήκαν κάποιοι να πουν ότι βγήκα να αποκαλύψω έναν χωρισμό… από το μυαλό τους! Είμαι σίγουρος ότι τους οδήγησε η κακία τους και όχι η λογική τους, γιατί αν το έβλεπαν δεν θα έκαναν το σχόλιο αυτό. Απορώ γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι του χώρου, είναι έξυπνοι. Όλοι πρέπει να κάνουμε κριτική είναι δουλειά μας, είμαστε δημοσιογράφοι και εγώ αυτό κάνω από εδώ. Άλλο η κριτική και άλλο να βγάζω κακία για να λύσω προσωπικούς λογαριασμούς και ζήλιες. 

Είναι λάθος, μην το κάνετε αυτό. Με αγάπη σας το λέω, κύριοι συνάδελφοι» απάντησε μια και καλή ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164