Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια – «Όταν ζήτησε την απόλυσή μου, δεν προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα;»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από τα δικαστήρια, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε on air στο «Πρωινό».

Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε πως «αυτή τη στιγμή ζούμε μία δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων, κάποιοι θέλουν να μας αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας και να μάς κλείσουν το στόμα».

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είπε ο κύριος Κούγιας ότι προσπαθούν κάποιοι να του κλείσουν το στόμα. Και ρωτώ εγώ: όταν βγάζεις μία ανακοίνωση και καλείς έναν ιδιοκτήτη σταθμού να απολύσει εργαζόμενό του, επειδή διαφωνείς με τις απόψεις του εργαζόμενου, δεν προσπαθείς να κλείσεις το στόμα κάποιου; Ο κ. Κούγιας, όταν ζητά την απόλυση ενός δημοσιογράφου επειδή τον ενοχλούν τα λόγια και η κριτική του -όχι στον ίδιο αλλά στον κ. Κασσελάκη- εκεί δεν είναι κλείσιμο στόματος; Άρα πώς λέει ότι δεν πρέπει να μάς κλείνουν στο στόμα; Που ορθώς δεν πρέπει να μάς κλείνουν το στόμα… Ορθώς έχει άποψη, πρέπει να ακούγεται και πρέπει να κριτικάρεται όπως όλοι μας».

«Ρωτώ λοιπόν με ευγένεια και χωρίς χαρακτηρισμούς, πώς λέει ότι πάνε να του κλείσουν το στόμα, όταν ο ίδιος πάει να κλείσει τα στόματα άλλων ανθρώπων με τους οποίους διαφωνεί; Όταν ζήτησε δηλαδή την απόλυσή μου, δεν προσπάθησε να κλείσει το στόμα μου; Στη δημοκρατία, συμφωνούμε ή διαφωνούμε, οφείλουμε να ακούμε την άποψή μου του άλλου» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Αλέξη Κούγια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164