Γιώργος Λιάγκας: «Ντροπή να βάζετε ένα μαρκούτσι στη Λίτσα Πατέρα για το αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή»

Μία… αιφνίδια αναφορά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας πριν ξεκινήσει η στήλη των ζωδίων της η Λίτσα Πατέρα. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις της αστρολόγου στη ρεπόρτερ αναφορικά με τη Μαρία Κορινθίου αλλά και το μέλλον της ίδιας στην εκπομπή, την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή είδα χθες ότι έκανες μία δήλωση εξερχόμενη… Έχει γίνει τώρα μία ιστορία από το μυαλό κάποιων… Κάποιοι προσπαθούν να πλήξουν κάποιους άλλους ανθρώπους και ανακαλύπτουν διάφορα πράγματα και κάποια μυθεύματα και ιστορίες για να δημιουργήσουν καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Θέλει λίγο σοβαρότητα. 

Είναι ντροπή –κατά την ταπεινή μου γνώμη- να βάζετε ένα μαρκούτσι μπροστά στη κα Λίτσα Πατέρα αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή. Ρωτήστε εμένα αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή. Η Λίτσα Πατέρα όσο υπάρχει πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να την κουνήσει κανένας. Η Λίτσα είναι θεσμός στην εκπομπή, δεν γίνεται να υπάρχει πρωινό χωρίς Λίτσα.

Είναι για μένα ασέβεια και την βάζετε σε μια δύσκολη θέση να πει τι; Ρωτήστε εμένα. Εγώ κάποια στιγμή δεν θα είμαι, δεν ξέρω πότε. Η Λίτσα θα είναι. Όταν εκείνη αποφασίσει θα σταματήσει μόνη της. Δεν είναι ωραίο να την ρωτάμε. Δεν έχει τεθεί θέμα ότι δεν θα είναι, άρα γιατί το κάνουμε θέμα ξαφνικά;».

Στη συνέχεια, η Λίτσα απάντησε: «Εγώ συνήθως μένω να απαντάω. Από τη μία, είναι ορισμένες ερωτήσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, από την άλλη τα παιδάκια πρέπει κάτι να πούνε. Δεν πειράζει παιδιά, όλα καλά. Μπερδεμένα είναι τα πράγματα τώρα…».

Read More

And More