Γιώργος Λιάγκας σε Αχιλλέα Μπέο: «Άλλες εκπομπές έβγαλαν την κόρη σου να σε βρίζει, τα παντελόνια μου εγώ τα τιμώ»

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος κατά του ίδιου και της ομάδας του έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 28 Νοεμβρίου. Τη δική του τοποθέτηση έκανε και ο Βαγγέλης Περρής. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το πράγμα τώρα εδώ είναι σοβαρό και είναι επί προσωπικού. Κι επειδή πήγε στον αντρισμό και τα παντελόνια, εγώ το παιχνίδι αυτό θα το παίξω, γιατί θεωρώ ότι τα παντελόνια που φοράω κι εγώ τα τιμώ Δήμαρχε.

Όταν άλλες εκπομπές μια μέρα, έβγαλαν τη μια σου κόρη να σε βρίζει, εγώ που φοράω παντελόνια – επειδή δε παίζουμε ό,τι πουλάει – κι όταν ένα παιδί βρίζει τον πατέρα του πουλάει πολύ, εγώ δεν παίζω ό,τι πουλάει. Ειδικά ό,τι αφορά το εσωτερικό μιας οικογένειας, και ειδικά μια κακή σχέση που μπορεί να είναι πλάνη ή οτιδήποτε άλλο.

Κι επειδή μιλήσαμε στο τηλέφωνο εκείνες τις μέρες, σου λέω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου επιλέξαμε να μην το παίξουμε το θέμα. Δες ποιος τιμά τα παντελόνια και ποιος όχι. Δεύτερον, είμαι ο μόνος που όταν σε έβριζε όλη η Ελλάδα, γύρισα και είπα ότι προφανώς για να σε ψηφίσει τρίτη φορά ο Βόλος, κάτι καλό έχεις κάνει. Προφανώς είσαι καλός Δήμαρχος».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Και μάλλον είσαι για να σε ψηφίσουν. Και ότι εσύ ο ίδιος αδικείς τον εαυτό σου με τους χαρακτηρισμούς. Για να καταλάβεις, επειδή είσαι και στενοκέφαλος μάλλον, ο Σαμαράς και ο Βορίδης προφανώς έχουν τις ίδιες απόψεις με εσένα. Τις ίδιες απόψεις τις είπε ο Βορίδης και ο Αντώνης Σαμαράς. Άνοιξε μύτη; Είπε κανείς ότι είναι ομοφοβικοί ή ότιδήποτε άλλο όταν είπαν ότι ούτε το γάμο ομόφυλων θέλουν, ούτε την υιοθεσία ομόφυλων ζευγαριών θέλουν;

Είναι η άποψή τους. Και πίστεψέ με, και με τη δικιά σου άποψη, που είσαι εναντίον του γάμου ομοφύλων και της τεκνοθεσίας, μπορεί να συμφωνεί το 60-70% της χώρας. Κι εγώ μπορεί να συμφωνώ ή να μη συμφωνώ, δεν έχει σημασία, είναι ο τρόπος και ο χαρακτηρισμός.

Βγήκες μια μέρα, και όχι μια τυχαία μέρα, τη μέρα της νίκης, που παρότι στην είχαν πέσει πολλοι ξαναβγήκες με 57%, και τη μέρα εκείνη με ένα μικρό ακροατήριο που χειροκροτούσε, έλεγες ότι με το παράδειγμα του Κασσελάκη τα δικά μας παιδιά θα γίνουν αυτό που είπες ότι θα γίνουν.

Αυτό με ενόχλησε και ενόχλησε όλη την Ελλάδα και αδικεί τον Βόλο και εσένα, γιατί είσαι ένας καλός Δήμαρχος που δεν έχεις ανάγκη από τέτοια πράγματα για να γίνεις αρεστός. Με αγάπη στο λέω. Κι αν ψάχνεις εχθρούς, όχι σε μένα. Ψάξε σε άλλους που σε κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη σου. Εγώ ό,τι έχω να πω, το λέω δημόσια. Κι όταν έπρεπε να σε προστατέψω σε προσωπικό ζήτημα, επειδή φοράω παντελόνια, σε προστάτεψα».

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Θα μιλήσω ως φουστανελοφόρος γιατί προφανώς η ενδυμασία είναι σημαντική γι’ αυτό το οποίο λες. Προφανώς ο κ. Μπέος που έχει κάνει διερμηνέας, έχει ένα πρόβλημα με τα ελληνικά. Τον προκαλώ, θέλω να μου βάλει έστω μία λέξη που έχει ακουστεί από εμένα, από τον Γιώργο ή από την εκπομπή κατά του Βόλου. Γιατί σε αυτό εστίασε την κριτική του. Πότε ακούστηκε μία κουβέντα; Κι επειδή είναι μάγκας και ξέρω ότι θα ανταποκριθεί στην πρόκληση και θα παρουσιάσει γραπτά ή ηχητικά… Από την άλλη να πω ότι το κόλπο είναι γνωστό, ότι κρύβουμε τις ευθύνες πίσω από μεγάλες έννοιες όπως πατρίδα, έθνος, πόλη…».

Read More

And More