Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη: «Να έρχεσαι νωρίτερα στην εκπομπή» – Η αναφορά στον Ουγγαρέζο

Ο Γιώργος Λιάγκας προέτρεψε την Ελένη Βουλγαράκη να έρχεται νωρίτερα στο Πρωινό και να φεύγει νωρίτερα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Ο παρουσιαστής μάλιστα έκανε και ονομαστική αναφορά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας καλημέρισε τη συνεργάτιδά του στο πλατό μετά τις 11 (όπως δηλαδή μπαίνει καθημερινά η Ελένη Βουλγαράκη), με την ίδια να λέει ότι δε μπορεί να αφήσει το καλύτερο κομμάτι της ραδιοφωνικής της εκπομπής.

«Καλημέρα Ελένη. Πώς από τα μέρη μας; Να τελειώνεις νωρίτερα και να έρχεσαι νωρίτερα στην εκπομπή μας. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό, να γράφετε την τελευταία μισή ώρα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εκπομπής» απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Σε πληροφορώ όταν ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ομάδα, έγραφε την τελευταία μισή ώρα της εκπομπής που έκανε τότε στο ραδιόφωνο με επιτυχία και έφευγε και ερχόταν εδώ. Όχι αλλά…» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Ελένη Βουλγαράκη να κρύβει την αμηχανία της με ένα χαμόγελο…

«Μας λείπει και σε θέλουμε περισσότερο. Να σε μοιραστούμε δίκαια με τον Λαμπρόπουλο» σημείωσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More