Γιώργος Λιάγκας σε Γιώργο Αυτιά: «Ατυχής η δήλωσή σου, ξεκίνησε η κριτική να ξέρεις»

Τις δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά μετά την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε ατυχή τα όσα είπε ο Γιώργος Αυτιάς που είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

«Μέχρι σήμερα ο Αυτιάς ήταν συνάδελφος κι εμένα δεν μου αρέσει να κρίνω συναδέλφους. Τώρα που πέρασε απέναντι, έχω δικαίωμα να τον κρίνω. Γιώργο μου, δεν ξεκίνησες καλά και στο λέω με αγάπη. Μου θυμίζεις τον Ζαγοράκη που για να δικαιολογήσει τη μεταγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία που εξελέγη 2 φορές, στο ΠΑΣΟΚ, βγήκε και είπε ότι στην Ευρώπη φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πολύ ωραία δικαιολογία. Πάμε παρακάτω.

Εσύ φόρεσες τη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας και όχι της Εθνικής Ελλάδος. Δεν πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα μόνο εκτός έδρας. Κυρίως εντός έδρας, Γιώργο μου αγαπημένε πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα. Γιατί επειδή εδώ παίζετε με γαλάζια, ροζ, κόκκινα σημαιάκια το αποτέλεσμα είναι οι Άγιοι Ανάργυροι, τα Τέμπη, τα πλοία που βουλιάζουν κι όλα αυτά που καταγράφουμε εμείς πριν γίνεις πολιτικός. Για εμένα αυτή η πρώτη σου δήλωση είναι ατυχής. Τι δήλωση ήταν αυτή βρε Γιώργο; Ατυχής! Ξεκίνησε η κριτική να ξέρεις» είπε χαρακτηριστικά και προσκάλεσε τον Γιώργο Αυτιά στο Πρωινό.

Read More

And More