Γιώργος Λιάγκας σε Κυριάκο Βελόπουλο: «Τι σας κόφτει τι λέω εγώ; Αν έχεις ανάγκη από τηλεοπτική αγκαλιά, έλα να κλάψεις στον ώμο μου»

Τη δική του απάντηση στον Κυριάκο Βελόπουλο που μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή τον κατηγόρησε για Κασσελακιάδα μέσα από την εκπομπή του, και ότι από εκεί που τον έβριζε, τώρα τον αποθεώνει, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας 1/4.

«Θέλω να κάνουμε μια στάση στον Κυριάκο Βελόπουλο. Είχα κι εγώ μια ελπίδα ότι θα σταματήσει να ασχολείται με εμάς, αφού είπε ότι “Λιάγκα έχεις πρόβλημα γιατί ασχολείσαι με εμένα”, κι εγώ του είπα, “εσύ ασχολείσαι με εμένα”. Ας αποφασίσει ο κύριος Βελόπουλος, ο οποίος πάλι στη ραδιοφωνική του εκπομπή ασχολήθηκε με εμάς, αν αυτή εδώ η εκπομπή και ο ομιλών, επί δυο μήνες καθύβριζε – όπως κάποιοι μου λέτε – τον Στέφανο Κασσελάκη και τώρα ξαφνικά, κάνω Κασσελακιάδα εξυψώνοντας τον πολιτικό άνδρα.

Θέλω να ενημερώσω τον κύριο Βελόπουλο, ότι ούτε το ένα έκανα ποτέ, ούτε το άλλο κάνω τώρα. Κάνω δημοσιογραφία… Και ποιος δε θα ήθελε συνέντευξη από τον Στέφανο Κασσελάκη; Και η Ναταλία Γερμανού έκανε μια πολύ καλή χθες. Το ίδιο ισχύει και για τον Μητσοτάκη και για εσάς, δεν έρχεστε και είναι δικαίωμά σας» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσεμ 

«Δημοσιογράφος είμαι. Την κριτική μου στον Κασσελάκη την έκανα και θα συνεχίσω να την κάνω. Και σε εσάς την κάνω. Eσείς γιατί με αντιμετωπίζετε πάλι σαν πολιτικό σας αντίπαλο; Δεν έχω κόμμα. Τι σας κόφτει τι λέω εγώ; Δημοσιογράφος. Κι επειδή με υποτιμάτε συνέχεια και λέτε, “έλα μωρέ ο Λιάγκας και το πρωινάδικό του”, αφού είναι έτσι και δεν έχω καμία υπόσταση για εσάς, γιατί ασχολείστε με εμένα και δεν ασχολείστε με κανέναν άλλον; Αφού για εσάς δεν είμαι σημαντικός… Γιατί έχετε επιλέξει εμένα για πολιτικό αντίπαλο; Δε καταλαβαίνω…».

«Θέλει μια αγκαλιά από εμάς ο Κυριάκος Βελόπουλος. Αν έχεις ανάγκη από μια τηλεοπτική αγκαλιά, έλα σε μένα που έχω μερικά κιλάκια παραπάνω να σε αγκαλιάσω. Κλάψε στον ώμο μου να τα βρούμε, να τελειώνει η φασαρία» κατέληξε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

Read More

And More