Γιώργος Λιάγκας σε «παλαιοχριστιανό»: «Σε έχω γνωρίσει πέντε λεπτά και δε μου φαίνεσαι λαμόγιο»

Ο αυτοαποκαλούμενος «παλαιοχριστιανός» φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο πλατό του «Πρωινού» σε μία ακόμα τηλεοπτική εμφάνιση μέχρι τη δίκη του.

Ο 45χρονος, κάθισε απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τη ζωή του, τα παιδιά και τη σύζυγό του, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Θα πω κάτι… Σε γνωρίζω πέντε λεπτά. Δεν μου φαίνεσαι λαμόγιο. Έχω γνωρίσει λαμόγια στη ζωή μου, και λαμόγια με κοστούμια και γραβάτες. Δεν μου κάνεις λαμόγιο, ούτε ο τύπος που θέλει να εξαπατήσει άλλους ανθρώπους. Μου κάνεις ένας φτωχός άνθρωπος, βιοπαλεστής».

Η συζήτηση συνεχίστηκε στο πλατό της εκπομπής για αρκετή ώρα.

«Ήμουν πολύτεκνος, είχα τα μόρια, ήταν πολύτεκνος ο πατέρας μου, η μητέρα μου είχε αναπηρία… Ήμουν στο απορριμματοφόρο του δήμου.

Στο παρελθόν είχα κάνει και άλλο γάμο. Τα παιδιά μου κάποια στιγμή βρέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Υποχρεώθηκα να πάρω το παιδί με δικαστήρια. Πέρασαν 10 χρόνια για να τα πάρω. Η σύζυγός μου επέλεξε να ακολουθήσει τα δικά μου πιστεύω.

Στη φύση υπάρχει μια ποιότητα ζωής. Αν ζούσα σε ένα υπόγειο στο κέντρο της Αθήνας θα φυτοζωούσα. Θα σωνόντουσαν τα παιδιά μου αν πήγαιναν σχολείο; Εγώ σπούδασα και έγινα σκουπιδιάρης. Ο γιος μου είναι 12 χρονών και είναι μελισσουργός. Έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει από ένα απολυτήριο Λυκείου. Ο 15χρονος γιος μου έχει διαβάσει τα άπαντα του Ντοστογιέφσκι.

Στο σχολείο που πηγαίνει η κόρη μου, έκαναν μαθήματα αυνανισμού. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια εκτός από του κορονοϊού. Αυτά είναι σκευάσματα», είπε μεταξύ άλλων ο παλαιοχριστιανός.

Στη συνέχεια, για όσα λέγονται περί αιμομιξίας, απάντησε: «Εάν έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού μιας ενήλικης κοπέλας, τότε δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν θέλω να συζητήσω τα προσωπικά ενός ενήλικου παιδιού μου. Αυτό είναι δικό μου θέμα συζήτησης; Στην οικογένειά μου αποκαλούμαστε αδέλφια, όχι μαμά, μπαμπάς, γιος, κόρη».

Read More

And More