Γιώργος Λιάγκας: Το απίστευτο «καρφί» on air για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων είναι κοντός»

Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος «στα μαχαίρια». Φαίνεται πως ο παρουσιαστής του Πρωινού δεν μπορεί να συγκρατήσει τη δυσαρέσκειά του με τον πρώην κολλητό και συνεργάτη του και το πρωί της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής, μίλησε για κάποιους που έχει βάλει δίπλα του και έχει ευεργετήσει, αλλά ο κακός χαρακτήρας τους δεν τους αφήνει να κάνουν μακρύ δρόμο…

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου».

«Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Είναι προφανές, ότι ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρεται στα κείμενα που γράφει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά καιρούς στο blog του.

 

Read More

And More