Γιώργος Λιάγκας: Το υπονοούμενο για τις… αντίπαλες παρουσιάστριες που φωτογραφίζονται και μετά βρίζονται

Η συνάντηση της Ντόρας Κουτροκόη με τον Δημήτρη Οικονόμου, μετά το τέλος της συνεργασίας τους στον ΣΚΑΪ σχολιάστηκε στο Πρωινό, που παρουσίασε πλάνα από τον χορό τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη ήρθαν σε αντιπαράθεση on air, με αφορμή τα όσα είπε η δημοσιογράφος περί… δημοσίων σχέσεων στην τηλεόραση.

«Κάνετε λες και δεν συμβαίνουν στον χώρο μας αυτά. Που ξέρουμε ότι ο άλλος πίσω από την πλάτη μας λέει κάτι για εμάς και πάμε και χαιρετιόμαστε, λες και είμαστε ο ένας για τον άλλον» είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Εσείς τα κάνετε αυτά, εγώ δεν τα κάνω. Μίλα για τον εαυτό σου, μην μας παίρνει όλους η μπάλα. Εγώ είμαι ένας έντιμος άνθρωπος. Όποιος με έχει πειράξει, δεν θα πάω να χορέψω μαζί του» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και ρώτησε τη συνεργάτιδά του, αν το κάνει κι εκείνη. «Εγώ δεν το κάνω, γιατί όταν αντιπαθώ κάποιον φαίνεται».

«Αν κάποιος σε έχει πειράξει και θεωρείς ότι σε έχει διώξει από τη δουλειά, συγγνώμη αλλά είναι και υποκριτικό εκ μέρους της κας Κουτροκόη αν πάει και χορεύει μαζί του. Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν θεωρεί κάτι τέτοιο… Δε νομίζω να υπήρξε ποτέ θέμα βασικά. Βγάζεις πικρία όταν απομακρύνεσαι από μία εκπομπή, από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι φταίει ο παρουσιαστής.

Όταν το κανάλι παίρνει μία απόφαση, είναι αμήχανος και ο ρόλος του παρουσιαστή. Τι να βγει να πει; Ότι ήταν άχρηστος; Δεν λέω για την Κουτροκόη. Γενικά… Ότι δεν έκανε για τη δουλειά; Για σκεφτείτε λίγο. Από την άλλη, είναι και ο ρόλος της Κουτροκόη περίεργος, σου λέει ότι θα περίμενε μία μεγαλύτερη συμπαράσταση. Όχι όμως, ότι είπε στον Οικονόμου “φάτην”» είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, και μετά την προβολή ενός άλλου βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στο θέμα για να λύσει την on air παρεξήγηση με τη Φωτεινή Πετρογιάννη και άφησε αιχμές για αντίπαλες παρουσιάστριες που φωτογραφίζονται μαζί και βρίζονται μετά.

«Τα παίρνω προσωπικά όλα, και δεν θέλω να μείνει τίποτα αναπάντητο. Εγώ Φωτεινούλα μου, Φωτεινή μου συγγνώμη, δεν ανήκω στη συνομοταξία των άλλων παρουσιαστών που ξέρεις κι αναφέρεσαι. Να πάω να βγάζω φωτογραφίες και να διασκεδάζω με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Έχω κληθεί πολλές φορές σε αυτές τις εκδηλώσεις που πάτε όλοι για να φωτογραφηθείτε και να δείξετε πόσο αγαπημένη είναι η οικογένεια των παρουσιαστών, εγώ δεν έχω φίλους παρουσιαστές. Οι φίλοι μου είναι από άλλους χώρους.

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Βλέπω σε εκδηλώσεις που πάνε όλοι να βγάλουν φωτογραφίες, αγκαλιές και φιλιά και οι ίδιοι άνθρωποι παρουσία μου βρίζουν τους ανθρώπους που βγάζουν φωτογραφία. Έλεος τώρα. Δηλαδή ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, όταν βγαίνουν παρουσιάστριες φωτογραφίες μαζί, και γελάνε… Και οι παρουσιάστριες αυτές που είναι αντίπαλες στα κανάλια, βρίζονται η μία με την άλλη. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτή τη δουλειά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είμαι σε θέση να τα γνωρίζω όλα αυτά, επειδή είμαι φίλη σου. Να διαχωρίζει τη θέση του χωρίς να μου κάνει επίθεση πάλι» επεσήμανε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δες όλα όσα συνέβησαν στον αέρα του ΑΝΤ1:

Read More

And More