Γιώργος Λιάγκας: Χαμός στο Πρωινό με τον Σάκη Κατσούλη – “Έχω κάνει και εγώ τρεις μ@@@κιες”

Ο Σάκης Κατσούλης έχει πικρία μέσα του για τον Γιώργο Λιάγκα… Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν στο Πρωινό προέβαλαν ένα βίντεο με τα 11 γκολ που είχε φάει ο νικητής του Survivor, ως τερματοφύλακας και γελούσαν με τις αθλητικές του ικανότητες. (Δες εδώ το απόσπασμα)

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του Πρωινού συνάντησαν τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος πικραμένος δήλωσε: «Να πω μια πικρία που έχω; Έχω μια πικρία μέσα μου για τον Γιώργο Λιάγκα. Υπάρχουν κάποια βίντεο που χωρίς να με ξέρει είπε πολλά για μένα και πόσο μάλλον στο αθλητικό κομμάτι. Εγώ θα σταθώ σε ένα, υπάρχουν δυο αγώνες που έχω φάει πέντε και έξι γκολ. Υπάρχουν άλλα 423 παιχνίδια που δεν θα σου πω ότι είμαι ο Νόιερ αλλά είμαι ένας καλός τερματοφύλακας της Β’ και Γ’ Εθνικής. Δείξε και κάτι ακόμα. Τον αγαπώ πολύ!».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει… λέγοντας ένα “γαλλικό” στον αέρα του Πρωινού, προκαλώντας χαμό!

 

«Κάνω 28 χρόνια τηλεόραση, έχω κάνει επιτυχίες, σπουδαία πράγματα. Έχω κάνει και τρεις μαλ@@κιες. Αν μπεις στο Google τι θα βρεις για τον Λιάγκα; Τις μακακίες που έχω κάνει και έχω απολογηθεί γι’ αυτές. Ε έχει φάει και 11 γκολ, τι να πούμε εμείς;» είπε ο παρουσιαστής και όλοι… έτρεχαν να κρυφτούν.

Read More

And More