Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει κατάθεση που μιλά για σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους με τον 19χρονο»

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των σοκαριστικών καταγγελιών για την «Κιβωτό του κόσμου». Η κατάθεση του 19χρονου βάζει στο «στόχαστρο» τον πατέρα Αντώνιο, με το Πανελλήνιο να παρακολουθεί «παγωμένο» τα όσα γίνονται γνωστά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τις καταγγελίες, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που, όπως είπε, ακούγεται για πρώτη φορά. «Έπιασε τα γεννητικά του όργανα μέσα στο μπάνιο, ωραίο το βραδινό μπάνιο; Τι δουλειά έχει ένα κορυφαίο στέλεχος μίας τέτοιας δομής να πάει για βραδινό μπάνιο; Τι είναι; Εκδρομή πενταήμερη; Τι πράγματα είναι αυτά;» είπε αρχικά ο παρουσιαστής στο Πρωινό και συνέχισε:

«Θα πω και κάτι ακόμα, για να το καταλάβετε. Το κορυφαίο στέλεχος με τον νυν 19χρονο καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική επαφή. Δεν μιλάμε για ασέλγεια. Η ασέλγεια είναι «πιάνω τα γεννητικά όργανα στο μαγιό», υπάρχει κατάθεση που μιλάει για σεξουαλική επαφή. Ξεκάθαρα.

Να το πω για πρώτη φορά, σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους της δομής με τον νυν 19χρονο, τότε ανήλικο. Όταν έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο… Και μην ξεκινήσουμε, αν φτάσουμε στη Δικαιοσύνη, αν υπήρχε ή όχι συναίνεση… Ήταν 15,5 ετών -16 χρονών, μην πω τώρα σε ποιον αναφέρομαι…».

Read More

And More