Γιώργος Λιάγκας: Υπάρχει πλέον κανείς που να μην πιστεύει πως ο γνωστός παρουσιαστής θα λήξει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1;

Αλήθεια, αλλά μετά τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου… “εφιαλτική”, υπάρχει κανείς που να μην πιστεύει πως ο Γιώργος Λιάγκας και ο ΑΝΤ1 βρίσκονται πλέον σε πλήρη ρήξη;

Βέβαια, αυτό το ξέρουμε καιρό, όπως ξέρουμε και πολύ καλά την τιτάνια επιθυμία που έχει ο Γιώργος να μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του με το κανάλι και να πάει στο καλό, αναζητώντας αλλού την τηλεοπτική του τύχη.

Η αντίστροφη μέτρηση στη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε από την στιγμή και μετά που κόπηκε η περσινή, βραδινή εκπομπή του “Late Night”, όπως επίσης και ύστερα από την απομάκρυνση του Γιάννη Λάτσιου από την θέση του γενικού διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του Ομίλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το “Late Night” κόπηκε πέρσι όχι τόσο για την μέτρια πορεία που είχε στους πίνακες τηλεθέασης, την οποία αν συσχετίσουμε με τα περσινά δεδομένα του ΑΝΤ1 ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά λόγω παρέμβασης του Αντώνη Κανάκη.

Ο Αντώνης Κανάκης για όσους δεν το γνωρίζουν, ή δεν το θυμούνται έχει την επιμέλεια της μεταμεσονύχτιας ζώνης του ΑΝΤ1 και έτσι οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήθελαν τον “Mr. Ράδιο Αρβύλα” να έχει βάλει το χεράκι του, μιας και διαφωνούσε με την όλη αισθητική της συγκεκριμένης εκπομπής, όπως επίσης και με τον τρόπο που χειρίστηκε ευαίσθητα και λεπτά θέματα ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε αυτό το σημείο βέβαια, πρέπει να ομολογήσω πως ο Αντώνης Κανάκης ένα δίκιο το είχε… Είχε ένα δίκιο να διαφωνεί σε σχέση με τον χειρισμό συγκεκριμένων θεμάτων. Ακόμα να ξεχάσω την απαράδεκτη κουβέντα-συνέντευξη Γιώργου Λιάγκα και Νότη Σφακιανάκη!

Όμως κι αυτό δεν σημαίνει πως από το να διορθωθεί μία εκπομπή, πρέπει να πάει… αδιάβαστη και χωρίς να της δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία.

Ε, κάπως έτσι ξεκίνησε και η συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 να παίρνει μορφή… θρίλερ!

Κι αφού το κανάλι του Αμαρουσίου άρχισε να… “ξενερώνει” με τον γνωστό παρουσιαστή, άρχισαν και τα παρατράγουδα, μιας κι αποφάσισαν να τον καθίσουν στο “πάγκο”. Και σαν να μην έφτανε αυτό; Αποφάσισαν επίσης να μην του δώσουν την δυνατότητα να λυθεί η συνεργασία τους κοινή συναινέση.

Αποτέλεσμα; Μπορεί ο ΑΝΤ1 να μην θέλει πια τον Γιώργο Λιάγκα και να χαλιέται μαζί του, όμως, κι από την άλλη δεν αποδεσμεύει τον γνωστό παρουσιαστή, έτσι ώστε να μπορέσει κι ο καθένας να ακολουθήσει τον δρόμο του. Προφανώς γιατί στο Μαρούσι δεν τον θέλουν, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να τον δουν κι απέναντι!

Κι αυτό είναι κάτι που αναμφισβήτητα είναι τραγικό. Είναι τραγικό να προσπαθείς να απαξιώσεις έναν επαγγελματία. Είναι τραγικό να προσπαθείς να μειώσεις την επαγγελματική του αξία στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο, εξαφανίζοντάς τον από τον τηλεοπτικό χάρτη!

Που φτάσαμε να υποστηρίζω τον Γιώργο Λιάγκα λατρεμένη, αλλά το σωστό να λέγεται! Μπορεί να με εκνευρίζει η τηλεοπτική του “καφρίλα” και ο χοντροκομμένος τρόπος του, όμως, όλοι έχουμε το δικαίωμα στην εργασία! Είναι αναφαίρετο δικαίωμα.

Τώρα; Τώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν βγει προς τα έξω, από το Γενάρη και μετά κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 και θ ‘ αποχωρήσει, προφανέστατα ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του.

Όλα αυτά φυσικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Read More

And More