Γιώργος Λιάνης: «Άλλαξα ζωή για να ζήσω με τη γυναίκα που αγαπώ, ως πατέρας ήμουν κάκιστος»

Ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επί 60 χρόνια αφοσίωση στη δημοσιογραφία, την προσπάθειά του να γίνει καλύτερος πατέρας, ενώ μοιράζεται και την γνώμη του για την τηλεόραση.

«Θα σταματήσω να δουλεύω όταν επέλθει το μοιραίο, φαντάζομαι θα αργήσει. Ο πατέρας μου “έφυγε” στα 101 και η μάνα μου τώρα είναι 104. Δεν έχω δικό μου σπίτι, αυτοκίνητο, δεν έχω καταθέσεις και δεν τις είχα και ποτέ, ούτε όταν ήμουν υπουργός. Δε με ενδιαφέρει το χρήμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Όσον αφορά τον ρόλο του ως πατέρας, ο Γιώργος Λιάνης σημείωσε: «Τα παιδιά μου πήραν τη μόρφωση που χρειάζεται χάρη στις καταπληκτικές μανάδες που είχαν, όχι χάρη σε μένα, και είναι αυτάρκεις. Μερικές φορές μάλλον με βοήθησαν τα παιδιά μου γιατί εγώ δεν είμαι πάντα αυτάρκης. Έχω ζήσει πέντε ζωές, δεν φοβήθηκα να κάνω τέσσερις γάμους. Έζησα τη ζωή μου με όλες τις πλευρές της. Ως πατέρας ήμουν κάκιστος, η δημοσιογραφία θέλει αφοσίωση, το παράκανα. Οι έρωτες έπαιξαν μεγάλο ρόλο, άλλαξα ζωή για να ζήσω με τη γυναίκα που αγαπώ. Φρόντισα τουλάχιστον από τα 50 και μετά να γινώ ένας καλός πατέρας και ένας εξαιρετικός παππούς».

Για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι o Γιώργος Λιάνης σχολίασε: «Μου αρέσει η Μαρίνα Σάττι, διαφωνώ με αυτούς που την προγκάρουνε. Η Κέιτ Μπλάνσετ στο κόκκινο χαλί είχε στο φόρεμά της τη σημαία της Παλαιστίνης να κυματίζει. Έχει δικαίωμα ο καλλιτέχνης να πει για την εποχή του κάτι πολύ σημαντικό με τον δικό του τρόπο, αυτό έκανε η Σάττι. Εγώ υπέδειξα τον Χρήστο Μάστορα να ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία που θα γίνει για εκείνον. Θεωρώ πολύ εύστοχη την επιλογή του και έχω μάθει ότι στα γυρίσματα τα πάει περίφημα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164