Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»

Για την πορεία του στην δημοσιογραφία και την πολιτική, μίλησε ο Γιώργος Λιάνης στην εκπομπή Ελένη, ο οποίος παραδέχτηκε πως είναι φανατικός θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν στάθηκα καλός πατέρας»

Μιλώντας για τους γάμους του και την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε: «Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο από ό,τι αγαπήθηκα. Ποτέ δε θα έλεγα σε μία γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί. Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο οικογένειας.

Δεν στάθηκα κάλος πατέρας. Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα κάλος πατέρας, γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλεία μου. Ευτυχώς οι μητέρες των παιδιών μου δεν τα φανάτισαν εναντίον μου. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα. Με πολύ πόνο όμως».

Γιώργος Λιάνης: Ένας φανατικός θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη

Μιλώντας για την παρουσιάστρια και την πορεία της στην τηλεόραση, ο Γιώργος Λιάνης παραδέχτηκε: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Μενεγάκη. Με τα χρονιά βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα, μία εξαιρετική επαγγελματία», είπε μιλώντας στην δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου και στην εκπομπή, Ελένη.

Read More

And More