Γιώργος Λιανός – Survivor All Star : Η αποκάλυψη για την παραβίαση των κανόνων από τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη

Για τις αλλαγές στις ομάδες του Survivor All Star αλλά και την παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού από τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση, μίλησε ο Γιώργος Λιανός στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή

«Αλλάξανε οι ομάδες. Δεν το πήραν καλά οι παίκτες. Ο Σάκης με τη Μαριαλένα είναι μαζί. Εγώ δε θα τους έβαζα μαζί. Κάποιοι χάρηκαν με τις μετακινήσεις. Ο Καραγκούνιας χάρηκε γιατί γλίτωσε τις συγκρούσεις. Και ο Ασημακόπουλος χάρηκε, ο Μπόγδανος στεναχωρήθηκε, η Σαλτεφερίδου επίσης, και η Αφροδίτη χαλάστηκε γιατί ήθελε τον Μαρτίκα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του Survivor All Star μίλησε και για τις ανακοινώσεις που θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο για τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση που παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Φυσικά, έχουμε την παραβίαση κανονισμών από Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση. Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε ανακοινώσεις. Έχουν παραβιάσει διαφορετικούς κανόνες του Survivor o καθένας» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό μας.

Read More

And More