Γιώργος Λιανός για Survivor: «Οι παίκτες είναι διψασμένοι να ζήσουν την εμπειρία»

Ο Γιώργος Λιανός λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για τους μαχητές και τους διάσημους που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την απόσταση που θα τον χωρίζει από την οικογένειά του.

«Τους μαχητές τους ξέρω όλους. Έχω πάρει έναν σκληρό δίσκο και βλέπω τις συνεντεύξεις τους. Έχουμε πολύ καλό casting, κόσμος διψασμένο να ζήσει την εμπειρία. Από διάσημους γνωρίζω κάποια ονόματα αλλά δεν θα πω τίποτα. Το έχουμε κρατήσει μυστικό και μου αρέσει όπως πάει», είπε ο Γιώργος Λιανός για τους νέους παίκτες του Survivor.

Για την μικρή του κόρη: «Η Βαλέρια έχει ξεκινήσει το νηπιαγωγείο, αρρώστησε 4-5 φορές, το ζήσαμε πολύ έντονα. Θα πρέπει να απασχοληθεί και να κάνει παρέα με άλλα μικρά παιδάκια», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Και πρόσθεσε για την κόρη του: «Ευτυχώς δεν πηγαίνει ακόμα δημοτικό, οπότε θα έρθει στον Άγιο Δομίνικο, είμαστε λίγο άνετοι! Γιορτές θα προλάβουμε να κάνουμε εδώ και θα φύγουμε την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη. Πάσχα θα κάνουμε εκεί», είπε ο Γιώργος Λιανός στην κάμερα του ΣΚΑΪ. 

Read More

And More