Γιώργος Λιανός για αποβολή Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση: «Στη θέση τους μπορεί να έκανα χειρότερα»

Αναταραχή έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star μετά και την αποβολή του Γιώργου Πιλίδη και του Ηλία Γκότση λόγω παραβίασης κανόνων του παιχνιδιού. (δες εδώ την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποβολή των δυο παικτών)

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική του εκπομπή για το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε πως ο ίδιος απλά ακολούθησε τους κανόνες που υπάρχουν στο παιχνίδι.

«Ήμουν αυστηρός επί της αρχής, όχι για τους δυο παίκτες. Δεν έχω βγάλει εγώ τους κανόνες αλλά, εγώ ακούω τα βρισίδια. Δε με πειράζει. Εγώ μιλάω για τις αρχές που πρέπει να διέπουν έναν κανόνα. Αυτό έπρεπε να περάσω, αυτό ανακοίνωσα. Δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τον Πιλίδη, ούτε με τον Γκότση. Πιθανόν στη θέση τους κι εγώ να έκανα χειρότερα πράγματα και να μη με έπιανε και κανένας. Ένα παιχνίδι είναι παιδιά. Αν κάποιος παραβεί έναν κανονισμό, αυτό δεν τον κάνει ούτε εγκληματία, ούτε κακό χαρακτήρα. Ας χαλαρώσουμε λίγο… » είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε,

«Υπάρχει ένα ολόκληρο σχολείο εκπαίδευσης επιβίωσης με ανορθόδοξες συνθήκες, εμείς προτιμούμε τις ορθόδοξες. Και τα βρισίδια που τρώω τον τελευταίο καιρό δε με ενοχλούν. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος φανατίζεται, πολλοί πιστεύουν ότι εγώ πρέπει να μαλώνω τους παίκτες που δε συμπαθούν και να επιβραβεύω όσους συμπαθούν»

Read More

And More