Γιώργος Λιανός: Η απάντηση για τα υβριστικά σχόλια – «Ήμουν ο πρώτος αποδέκτης αυτών των μηνυμάτων»

Ο Γιώργος Λιανός επιστρέφοντας στην Ελλάδα μίλησε για το τέλος του I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! αλλά και την επιστροφή του Survivor.

Ο γνωστός παρουσιαστής σύντομα θα ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο, αφού το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει ανανεωμένο από τη νέα χρονιά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

«Ξέρω ότι έχουν μαζευτεί τα πάντα πάνω στο τραπέζι, υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετά σενάρια τα οποία δεν έχουν κλείσει. Δεν ξέρουμε ποιας μορφής Survivor θα έχουμε. Αν έχουμε δηλαδή αρκετή συμμετοχή από All Star παίκτες ή αν δούμε περισσότερους παίκτες στους μαχητές», απάντησε ο Γιώργος Λιανός.

Και σχολίασε: «Ο κεντρικός άξονας θα είναι Μαχητές – Διάσημοι. Αν έχουμε κάποιες προσθήκες θα φανεί στο τέλος. Το Survivor το κάνουν οι παίκτες», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε για την ατάκα του ότι δέχτηκε πρόσφατα υβριστικά σχόλια: «Λόγω διαφοράς ώρας (με τον Άγιο Δομίνικο) δεν έκανα καλή συνεννόηση με το κανάλι και πήγα και ανέβασα πρώτος στα social media τη φόρμα αιτήσεων και δεν μπορούσε κανείς να την συμπληρώσει. Ο πρώτος αποδέκτης των μηνυμάτων αυτών ήμουν εγώ», απάντησε ο Γιώργος Λιανός.

Δες το παρακάτω βίντεο από το Breakfast@Star:

Read More

And More