Γιώργος Λιανός: Η δύσκολη χρονιά στο Survivor και τα πρώτα βήματα της κόρης του στον Άγιο Δομίνικο

Η κάμερα της εκπομπής Love It και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας το βράδυ της Τετάρτης 6/7 βρέθηκαν στον τελικό του Survivor που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου. Μεταξύ άλλων, συνάντησαν και τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος μίλησε για τη φετινή του εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, το ταξίδι της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Καραλέξη, με την κόρη τους στον Άγιο Δομίνικο ενώ αναφέρθηκε και στο All Star Survivor.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά και είχε πολλά απρόοπτα τα οποία δεν περιμέναμε, αλλά έπρεπε να προσαρμοστούμε. Αυτή είναι και η μαγεία του Survivor, να φέρνεις κάποιους χαρακτήρες και να δεις πως θα αντιδράσουν μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανό.

Και πρόσθεσε: «Αν θα μπορούσα να δώσω έναν τίτλο στο φετινό Survivor, θα ήταν το παιχνίδι της στρατηγικής. Πολλές φορές μίλαγα με τον αρχισυντάκτη και λέγαμε ότι οι παίκτες έχουν έρθει και διαβασμένοι και προετοιμασμένοι να στήσουν την πορεία τους, ήταν μια πραγματική μάχη».

Σχετικά με το αν θα δούμε το All Star Survivor του χρόνου, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Μακάρι να γίνει το All Star του Survivor, γιατί είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει κάθε 4 με 5 χρόνια γιατί περνάνε και τα χρόνια για τους παλιούς παίκτες, οπότε γίνεται πιο δύσκολο. Θα ήθελα πολύ να δω και παλιούς και νέους παίκτες να αγωνίζονται».

Κλείνοντας ο Γιώργος Λιανός εξομολογήθηκε πόσο χαρούμενο τον έκανε η παρουσία της συντρόφου του και της κόρης τους στον Άγιο Δομίνικο, δηλώνοντας: «Ήταν από τις καλύτερες χρονιές, γιατί η είχα τη χαρά να δω τη μικρή μου, την τέταρτη στη σειρά, να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Άγιο Δομίνικο σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ήταν προστατευμένο, είχα άπλα να τρέξει, να περπατήσει ξυπόλητη στην άμμο και να τρέχει ελεύθερα. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και για εμένα και για την σύντροφό μου».

Read More

And More